ΟΙ ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΞΙΩΣΗ

 

 

  • Κ. Ανυφαντάκης (προπονητής Δόξας): Ξέρουμε που πάμε και τι θέλουμε
  • Ν. Ιωαννίδης (στράικερ Δόξας): Έχω να δείξω πολλά, ειδικά στην ομάδα του τόπου μου
  • Ν. Παπαδόπουλος (προπονητής Απόλλωνα): Θέλουμε να κτίσουμε βαθμολογική διαφορά

 

Την προσεχή Κυριακή 10/11/2019 και ώρα 15.00 η Δόξα ξανά στην Αθήνα και στο γήπεδο της Ριζούπολης κόντρα στον πρωτοπόρο και με πανάκριβο ρόστερ Απόλλωνα Σμύρνης αναζητά ρόλους και αίγλη βγαλμένη από το παρελθόν. Τα στατιστικά και τα προγνωστικά «δείχνουν» γηπεδούχο, όμως όταν είσαι Δόξα, είσαι ανατρεπτικός και ασυμβίβαστος.

Ήδη ο προπονητής των Μαυραετών Κώστας Ανυφαντάκης μας έδωσε το περίγραμμα του αγώνα, λέγοντας: «Ξέρουμε που πάμε, γνωρίζουμε τι θέλουμε και με προσήλωση θα αναζητήσουμε βαθμούς σε μια δύσκολη έδρα και αποστολή». Την απουσία του Αποστολίδη μετρά ο κ. Ανυφαντάκης, αφού ο ποδοσφαιριστής τραυματίστηκε στο ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας (0-0). Το κλίμα και η ψυχολογία στο στρατόπεδο των Μαυραετών είναι θετικό και σίγουρα η παρέλευση του χρόνου λειτουργεί θετικά, με δεδομένη την καθυστερημένη συγκρότηση της ομάδας.

Ήδη το μήνυμα το οριοθέτησε ο προπονητής ο κ. Ανυφαντάκης λέγοντας ότι το «ταβάνι της ομάδας» είναι πιο ψηλά. Σε αυτό το κλίμα και οι δηλώσεις του Δραμινού στράικερ Νίκου Ιωαννίδη, ο οποίος έχοντας και διεθνή καριέρα, νιώθει την ανάγκη να αναδειχθεί η Δόξα πιο ψηλά.

 

Φιλικό με ΠΑΕ ΠΑΟΚ

 

Προχωρημένες είναι οι συζητήσεις και αναμένεται η δημόσια εξαγγελία για μεγάλο φιλικό παιχνίδι, την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019, στο γήπεδο της Δόξας (βραδινό) μεταξύ ΠΑΕ Δόξα – ΠΑΕ ΠΑΟΚ.