Η ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΑΡΓΟΠΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ – Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ

 

  • Η σταδιακή απόκτηση των μετοχών από την εταιρεία «POTEMKIN CONSULTING LTD» μέσω της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου έχει χρονικό ορίζοντα τον Δεκέμβριο του 2020
  • Εργομετρικά και συμβόλαια – ανανεώσεις με μεταγραφές οι κωδικοί της νέας αγωνιστικής ταυτότητας 2020-2021
  • Πιθανή ανοιχτή συγκέντρωση των φίλων της ομάδας αρχές Σεπτέμβρη για δημοσιοποίηση του σχεδίου και του οράματος των επενδυτών

 

 

Η απουσία γενικού προγραμματισμού στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι μια διαχρονική παθογένεια, που οι παρενέργειες αποτελούν βαρίδιο το οποίο όλοι το «αναθεματίζουν», αλλά κάθε καλοκαίρι (ειδικά) η συγκρότηση κατηγοριών και οι εκκρεμότητες πιάνουν φθινόπωρο.

Έτσι και στην ΠΑΕ Δόξα, η αλλαγή ιδιοκτησιακού έχει αρκετό βάθος χρόνου, αφού γνωστοποιήθηκε η εταιρεία που θα έχει το κουμάντο, η «POTEMKIN CONSULTING LTD», το πρόσωπο του επικεφαλής κ. Χαράλαμπου Πάτση, όσο και του Γενικού Διευθυντή της ΠΑΕ κ. Κωνσταντίνου Μαυρομμάτη, ενώ εντός των ημερών αναμένεται η γνωστοποίηση του νέου διοικητικού σχήματος.

Οι πληροφορίες μας θέλουν μια «μεικτή» σύμπραξη της αποδοχής του Ηλία Χατζηελευθερίου και των επιλογών του Χαράλαμπου Πάτση.

Έχει η παραπάνω εκδοχή μια βάση, αφού άμεση μεταβίβαση μετοχών δεν προβλέπεται, οπότε η εισροή – διάθεση των όποιων κεφαλαίων εκ μέρους των Κύπριων επενδυτών θα καταχωρείται στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Βήμα – βήμα (step by step) είναι ο επιχειρηματικός όρος που θα ισχύει πλέον στην ΠΑΕ Δόξα.

 

Διοίκηση – ομάδα: Τώρα τρέχουμε!

 

Η διοικητική αργοπορία έφερε πίσω τον αγωνιστικό προγραμματισμό και η στελέχωση της ομάδας κρίνεται άμεση και οι αποχωρήσεις παιχτών από το περσινό ρόστερ καθιστούν την μεταγραφική ενίσχυση επιτακτική ανάγκη.

Ήδη οι εργομετρικές εξετάσεις είναι σε εξέλιξη για τους παίχτες που ανήκουν στην ομάδα, αλλά η κατηγορία θα είναι σκληρή και ανταγωνιστική.