Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΦΕΡΝΕΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΣΤΗ Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΥΡΟ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ:

 

  • Οι απαιτήσεις του φακέλου αδειοδοτήσεων μαζί με την εκκαθάριση και την αναβάθμιση του γηπέδου είναι τροχοπέδη του Συλλόγου
  • Σήμερα η συνάντηση αντιπροσωπείας ΦΙΦΑ – ΟΥΕΦΑ με Ε.Π.Ο., «κλειδώνουν» οι εκλογές και τα προαπαιτούμενα
  • 30/6/2017 η Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ
  • Στήριξη θέλει ο Γιάννης Μπύρος και όχι «υποδείξεις»…
  • Η μη επικύρωση της βαθμολογίας στη Γ’ Εθνική φέρνει πιθανότητα εισαγγελικής παρέμβασης για το μη διεξαχθέν ματς Καλαμαριάς – Καρδίας
  • 12/6/2017 η Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Δράμας

 

Έληξε 31/5/2017 η «επιτροπεία» του ελληνικού ποδοσφαίρου από ΦΙΦΑ – ΟΥΕΦΑ με την εγκατάσταση της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής (ΠΔΕ/ΕΠΟ) στην Ομοσπονδία. Έτσι η δίμηνη ανανέωση ήρθε ως φυσιολογική εξέλιξη, με στόχο τις πολυπόθητες και πολυταλαιπωρημένες εκλογικές διαδικασίες.

Σήμερα, Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017, υπάρχει κοινή συνάντηση αντιπροσωπείας ΦΙΦΑ – ΟΥΕΦΑ με την ΠΔΕ/ΕΠΟ για να καθοριστεί η ατζέντα των προσεχών παρεμβάσεων και δράσεων.

Θα ισχύσει πλέον η κανονικότητα και οι όποιες απαιτήσεις για τις αδειοδοτήσεις των ομάδων;

Θα περάσει το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής (Football League) στην ΕΠΟ;

Θα «σπάσει» σε δύο Ομίλους η Β’ Εθνική με την συμμετοχή των δευτεροπρωταθλητριών ομάδων;

Είναι μερικά από τα ερωτήματα που θα τρέξουν στο προσεχές διάστημα.

 

Γ. Μπύρος: Για τη Δόξα και το αύριο…

 

Η διαφαινόμενη συμμετοχή της Δόξας στη Β’ Εθνική έχει σημάνει συναγερμό για τον Σύλλογο με τον μεγαλοχορηγό κ. Γιάννη Μπύρο να έχει δώσει στον νέο συνεργάτη του κ. Νίκο Ιωσηφίδη το ΟΚ για τη συγκρότηση ενός αξιόλογου φακέλου αδειοδότησης. Και εδώ η Δόξα συναντά πολλά και παλαιά βαρίδια:

Α) Είναι το γήπεδο έτοιμο για άδεια Football League και Super League;

Β) Πότε θα οριστικοποιηθεί η εκκαθάριση της ανενεργής ΠΑΕ;

Τα δύο παραπάνω έχουν φέρει μια επιπλέον οικονομική δαπάνη στον κ. Γιάννη Μπύρο, ο οποίος δήλωσε:

«Καθημερινά αγωνίζομαι σε πολλά μέτωπα για να έχει η αγαπημένη μας Δόξα ένα αύριο και μια προοπτική, όμως η πραγματικότητα είναι σκληρή με κυρίαρχο θέμα τον εκσυγχρονισμό όλου του οικοδομικού συγκροτήματος του γηπέδου. Για αυτό πριν από χρόνια μάς έστειλαν στη Θεσσαλονίκη για τη Super League. Να μην το ξαναζήσουμε. Είναι το πρώτο μέλημά μου».

Για να έχουμε προοπτική οι απαιτήσεις είναι μεγάλες και δεν μπορεί η Οικογένεια της Δόξας να απαιτεί από έναν άνθρωπο να σηκώσει όλο το βάρος, όπως Ερασιτεχνική, γηπεδικό, συγκρότηση νέας ΠΑΕ και φυσικά ανταγωνιστική ομάδα. Θέλει η ομάδα – ο Σύλλογος συμμετοχή και εθελοντισμό. Ας το καταλάβουμε…