ΔΟΞΑ: Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΑΞΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΠΛΗ ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2022-2023 ΚΑΘΩΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΦΙΛΑΘΛΟ

 

  • Σε κυκλοφορία τα διαρκείας σε λογικές τιμές
  • Κ. Κετσιεμενίδης (προπονητής Δόξας): Κριτήριο για την οριστικοποίηση του ρόστερ η προετοιμασία
  • ΕΠΟ: Οι πιθανοί 4 όμιλοι στη Γ’ Εθνική και η οριστικοποίηση αρχές Αυγούστου

 

Ήδη ο Ιούλιος οδεύει στο τέλος του, κάτι που σημαίνει ότι από τη θεωρία θα περάσουμε στην πράξη και στη δράση, γεγονός που για τη Δόξα είναι ταυτόχρονα άμεση ευθύνη για επιλογές και συγκρότηση.

Η περίοδος 29-12-2021 έως 17-4-2022 ήταν για τη Δόξα και το Δ.Σ. μια διαχείριση υψηλού ρίσκου, αφού ούτε ταμείο υπήρχε και τα δεδομένα του ομίλου ήταν αγωνιστικά για τους Μαυραετούς στο κατακόκκινο. Η παραμονή ήταν μια λύτρωση, όμως ο αυτοϋποβιβασμός από ΠΑΕ και Super League 2 στη Γ’ Εθνική και η ηθική και θεσμική (βλέπε BAN) απαξίωση είχε και έχει επιδράσεις άκρως επιβαρυντικές στις τάξεις φιλάθλων και υποστηρικτών. Έτσι, η διπλή στόχευση για αγωνιστική και ηθική αποκατάσταση είναι καθήκον και υποχρέωση.

 

«Αιμοδοσία» τα διαρκείας

 

Τέθηκαν ήδη σε κυκλοφορία οι κάρτες διαρκείας της περιόδου 2022-23 που την χρονική αυτή περίοδο είναι μια «αιμοδοσία» ζωής και ύπαρξης. Ήδη η αποδοχή εκ μέρους του κόσμου έχει θετική απήχηση, αφού σε ρόλο μεγαλο-υποστηρικτή είναι ο ανώνυμος – απλός φίλαθλος.

 

Κρούση στον Παρτιζάνο Μαρκόφσκι

 

Μετά από 13 χρόνια που πρωτοήρθε στη Δόξα ο Σέρβος στράικερ Μάρκο Μαρκόφσκι έχει πιθανότητες για επιστροφή, κάτι που αν γίνει θα είναι στις αρχές Αυγούστου. Ήδη η κρούση πραγματοποιήθηκε.

 

ΕΠΟ και 4 όμιλοι

 

Η αναδιάρθρωση ισχύει για τους 4 ομίλους, είναι το μήνυμα από ΕΠΟ και οι εξαγγελίες θα γίνουν αρχές Αυγούστου, αφού υπάρχουν νομικές εκκρεμοδικίες.

 

Πανδραμαϊκός

 

Ο σχεδιασμός για Super League 2 είναι δεδομένος, η οριστικοποίηση – ένταξη στη Super League 2 είναι προ των πυλών, πιθανόν αύριο Παρασκευή 22 Ιουλίου.

Ήδη ο προπονητής κ. Στοΐλας είναι σε επαφές με τον κ. Καΐρη, ο οποίος έτοιμο το διοικητικό – οικονομικό πλάνο για σύσταση ΠΑΕ.