Σε ανακοίνωση της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» αναφέρονται τα εξής:

Το βαρέλι από ότι φαίνεται δεν έχει πάτο! Σαν να μην έφταναν η συγκυβέρνηση με τον Καμμένο, οι κοινές επισκέψεις με Κασιδιάρη στο Καστελόριζο, η απαράδεκτη καθυστέρηση στη δίκη της Χρυσής Αυγής, το χάιδεμα των αυτιών των «παραστρατημένων» χρυσαυγιτών προεκλογικά, τώρα στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο της παράταξής τους στην Περιφέρεια με υποψήφιους που χύνουν ρατσιστικό δηλητήριο, αναπαράγουν τη ρητορική εθνικιστών και φασιστών, όπως ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Έβρου Θεόδωρος Σκίνδρης.

Ο κύριος Ηλιόπουλος και ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλουν να απαντήσουν αν συμφωνούν με όσα ξεβράζει ο εν λόγω υποψήφιός τους:

  • Όταν κατηγορεί τους πρόσφυγες και τους μετανάστες ότι «μας σκοτώνουν στην Εγνατία» ταυτίζοντας τα θύματα των διακινητών και της αντιμεταναστευτικής πολιτικής της ΕΕ και των κυβερνήσεων με τους θύτες;
  • Όταν τους παρουσιάζει συλλήβδην ως «κλέφτες» και «καθάρματα βιαστές»;

Σε κάθε περίπτωση η ανακολουθία «αντιφασιστικών» λόγων και προεκλογικών … έργων δεν μπορεί να αποδοθεί σε … αμέλεια!

Οι εργαζόμενοι, η νεολαία της περιοχής, όλοι οι προοδευτικοί άνθρωποι μπορούν να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα και να κάνουν το βήμα στηρίζοντας τη Λαϊκή Συσπείρωση σε Δήμους και Περιφέρεια, τη μοναδική γνήσια αντιφασιστική δύναμη!

ΥΓ: για του λόγου το αληθές και για κάθε δύσπιστο αναδημοσιεύουμε μία σχετική κατάπτυστη ανάρτηση του Σκίνδρη στα social media.

ΣΚΙΝΔΡΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΈΛΤΙΟ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ