«Φύγαμε από τη Δράμα επειδή εκείνος το ήθελε και επέμενε. Μου έλεγε πως αν κάτσουμε θα γίνει η ζωή μου κόλαση. Δεν ήθελε να ταφεί στο χωριό του. Μου το είχε πει και υλοποίησα την επιθυμία του. Μετά τον θάνατο άρχισα να δέχομαι απειλές και τηλεφωνήματα περίεργα», είπε η χήρα του του 76χρονου, του οποίου η σορός εκλάπη από τα νεκροταφεία της Ελευθερούπολης (δες ΕΔΩ).

 

Η σορός 76χρονου εκλάπη από το νεκροταφείο της Ελευθερούπολης και βρέθηκε μέσα σε οικογενειακό τάφο, στο κοιμητήριο του Αγίου Αθανασίου Δράμας (δες ΕΔΩ).

 

Παρουσία εισαγγελέα έγινε η εκταφή της σορού και στη συνέχεια η δεύτερη ταφή του, στο νεκροταφείο της Ελευθερούπολης Καβάλας (δες ΕΔΩ).

 

Για τα μακάβρια γεγονότα μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου η χήρα και δεύτερη γυναίκα του 76χρονου. Εκείνη που στα 9μερα του μακαρίτη, διαπίστωσε πως το μνήμα είχε καταστραφεί και η σορός είχε κάνει φτερά. Μέσα υπήρχαν δέματα με άχυρα!

 

H κυρία Δέσποινα φέρεται να είχε διαμάχη με τα δύο παιδιά του 76χρονου για το μέρος που θα γίνει η ταφή.

 

Όπως λέει στην εκπομπή T Live του Alpha: «Φύγαμε από τη Δράμα επειδή εκείνος το ήθελε και επέμενε. Μου έλεγε πως αν κάτσουμε θα γίνει η ζωή μου κόλαση. Δεν ήθελε να ταφεί στο χωριό του. Μου το είχε πει και υλοποίησα την επιθυμία του. Ήξερε πάρα πολύ καλά τι έλεγε και τι έκανε. Ήθελε να ταφεί εκεί που ζω».

Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε η σύζυγος ΕΔΩ