Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου αποκάλυψε οτι του τηλεφώνησε νοσηλεύτρια του Ωνάσειου και τον ενημέρωσε ότι χορηγήθηκε κεταμίνη στη Τζωρτζίνα όταν νοσηλευόταν εκεί και είναι καταγεγραμμένο.

Σε όλα τα τηλεφωνήματα που δέχτηκε όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθων Παπαδόπουλος, υπήρχε και ένα τηλέφωνο μιας νοσηλεύτριας που δούλευε στο Ωνάσειο την εποχή που νοσηλευόταν και η Τζωρτζίνα.

Ως νοσηλεύτρια ήταν υπεύθυνη για την φροντίδα της Τζωρτζίνας και όπως αναφέρει ήταν ένα παιδί που βρισκόταν σε μόνιμη κατάσταση επιληψίας ενώ αποκάλυψε οτι είχε χορηγηθεί στο παρελθόν κεταμίνη για την νοσηλεία της, γεγονός που όπως λέει ο δικηγόρος της κατηγορούμενης  θέτει ερωτηματικά και σε αμφιβολία την εξέταση που πρόκειται να γίνει.

Διαβάστε επίσης:

Μάλιστα όπως είπε το γεγονός οτι καταχωρήθηκε η κεταμίνη είναι καταγεγραμμένο στο Ωνάσειο κατά της διάρκεια της νοσηλείας της εκεί.

Παράλληλα πρόσθεσε οτι θα κληθεί και θα καταθέσει και η ίδια στο ανακριτή για να επαναλάβει όλα όσα αποκάλυψε στον ίδιο.

Το ίδιο επιβεβαίωσε νωρίτερα και ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας.

«Υπάρχει μία μαρτυρία της νοσηλεύτριας που φρόντιζε τη Τζωρτζίνα που μου ανέφερε ότι τα επεισόδια που έκανε τα έκανε και άλλες φορές χωρίς να είναι μπροστά η μητέρα και ο πατέρας. Μου είπε ότι έκανε άλλα δύο τέτοια επεισόδια στο Ωνάσειο και πως ήταν σίγουρη ότι φεύγοντας από το Ωνάσειο ότι το παιδί θα καταλήξει.

Μου είπε ότι αν κληθεί θα καταθέσει».

Πηγή: dikaiologitika.gr