Το υπό κατασκευή ξενοδοχείο στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας, επί της ομώνυμης οδού, επισκέφτηκαν, την Πέμπτη 21 Μαρτίου, οι σπουδαστές του Τμήματος Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας του Δημόσιου ΙΕΚ της Δράμας. Πρόκειται για ξενοδοχειακή μονάδα δυναμικότητας 12 δωματίων, εκ των οποίων 2 σουίτες, ενώ 1 από τα δωμάτια είναι κατάλληλο για φιλοξενία ΑμεΑ. Το νέο ξενοδοχείο βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της πόλης, έχοντας θέα στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας.

Τους σπουδαστές του Δ.ΙΕΚ Δράμας, οι οποίοι συνοδεύονταν από τις εκπαιδεύτριές τους, υποδέχτηκαν οι συνιδιοκτήτες του ξενοδοχείου κ.κ. Τάσος Νικολαΐδης και Θάνος Μπαϊρακτάρης, καλωσορίζοντάς του στο υπό κατασκευή ξενοδοχείο. Οι σπουδαστές ξεναγήθηκαν στο κτήριο, ενημερώθηκαν για τις υποδομές του και για τις υπηρεσίες που θα παρέχει το ξενοδοχείο, όταν θα ξεκινήσει τη λειτουργία του, καθώς και για την πορεία ολοκλήρωσης των εργασιών κατασκευής του. Παράλληλα, είχαν την ευκαιρία να λάβουν απαντήσεις στα ερωτήματα που έθεσαν από τον αρμόδιο μηχανικό του έργου, αλλά και από τους ιδιοκτήτες του. Η λειτουργία του ξενοδοχείου φιλοδοξεί να συμβάλλει στην ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος της Δράμας, «δίνοντας πνοή στην πόλη», όπως επεσήμαναν ο συνδιοκτήτες του.

Οι κ.κ. Νικολαΐδης και Μπαϊρακτάρης εξήγησαν ότι η απόφαση για τη δημιουργία του ξενοδοχείου προήλθε από την αγάπη για τον τόπο τους, αλλά και από τη βαθιά πίστη τους ότι τα τοπικά δραμινά προϊόντα, αλλά και η ομορφιά της πόλης, μπορούν να σταθούν σε υψηλά επίπεδα ανταγωνισμού. «Αγαπάμε τον τόπο μας και επενδύουμε σε αυτόν, πιστεύοντας στις δυνατότητές του», ανέφεραν χαρακτηριστικά.

 

Θανάσης Σιουτόπουλος