Δικογραφία και πρόστιμα σε πέντε άτομα για πάρτι γενεθλίων εν μέσω lockdown

Πρόστιμα επιβλήθηκαν σε πέντε νεαρούς για πάρτι γενεθλίων στο Πήλιο εν μέσω lockdown, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία.

 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, πέντε άτομα, ηλικίας από 20 έως 25 ετών, μαζεύτηκαν σε σπίτι με αφορμή τα γενέθλια φίλου τους, οργάνωσαν πάρτι ενώ δημοσίευσαν επίσης φωτογραφίες στα social media.

Tο πάρτι έγινε την Κυριακή σε κατοικία στην Μακρινίτσα Πηλίου. Σε φωτογραφίες που αναρτήθηκαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης διακρίνονταν ένας 25χρονος και τέσσερα άλλα άτομα 25, 21, 20 και 24 χρονών να διασκεδάζουν, παρά την απαγόρευση συναθροίσεων λόγω των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

 

Γενέθλια φέρεται να είχε ο 25χρονος ιδιοκτήτης της βίλας, που κάλεσε τέσσερις φίλους και φίλες του να διασκεδάσουν, παρά το lockdown.

 

Τις φωτογραφίες που «πρόδωσαν» το «κορωνο-πάρτι» φέρεται να δημοσίευσε στο Instagram, ο πρώην φίλος μιας από τις καλεσμένες λόγω ζήλειας.

 

Σε βάρος των νεαρών, που δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτόφωρου, σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ βεβαιώθηκαν πρόστιμα 3000 ευρώ κατά του 25χρονου, στο σπίτι του οποίου έγινε η συγκέντρωση, και 300 ευρώ σε όσους συμμετείχαν.

 

Με πληροφορίες από ΕΡΤ, Ταχυδρόμος, lifo.gr