Την τελευταία του πνοή άφησε το μεσημέρι της Παρασκευής ο πρόεδρος του Εμπορικοί και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Κωνσταντίνος Μίχαλος.

Λίγες ώρες νωρίτερα είχε αναρτήσει στο λογαριασμό του στο Facebook φωτογραφία του από τον τόπο της φωτιάς, έχοντας δίπλα του τον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη.

Συνόδευε την ανάρτηση με το εξής κείμενο: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πυροσβέστες και στους εθελοντές που δίνουν έναν άνισο αγώνα με την πύρινη λαίλαπα! Μακάρι οι ζημιές να περιοριστούν μόνο σε υλικές και να μην έχουμε απώλειες σε ανθρώπινες ζωές και σε ζωάκια. Υπάρχουν συγκεκριμένες ευθύνες και πολλά λάθη και θα πρέπει επιτέλους σε αυτή τη χώρα να υπάρξει ανάληψη ευθύνης με συγκεκριμένες συνέπειες! Δεν νοείται και αυτή η καταστροφή να περάσει έτσι!».

Πρώτος που εξέδωσε συλλυπητήριο μήνυμα ήταν ο Αλέξης Τσίπρας: «Συγκλονισμένος από την είδηση της απώλειας του Κωνσταντίνου Μίχαλου. Πριν από λίγες ώρες ήμασταν μαζί στο μέτωπο της φωτιάς στο Κρυονέρι. Συλλυπητήρια και κουράγιο στους οικείους του».

Πηγή: kathimerini.gr