ΟΡΙΑΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΦΟΥ Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ 10ΑΔΑΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ

 

 

  • Δ. Σπανός (προπονητής Δόξας): Η Δόξα αγωνιστικά και μόνο θα ενταχθεί στην 10αδα, τα «παράξενα» αποτελέσματα δεν μας απασχολούν
  • Η «σφαγή» της Πάτρας, το μήνυμα των οργανωμένων και ο «καυτός» αγωνιστικά μήνας
  • Πέμπτη 28/3/2019 η 24η αγωνιστική, Ηρακλής – Δόξα, Καυτατζόγλειο Στάδιο, ώρα 15.00, ΕΡΤ-3

 

Χτύπησε κόκκινος συναγερμός στο στρατόπεδο των Μαυραετών, αφού ο τρόπος που ήρθε το άδικο Χ μέσα στην Πάτρα έστειλε ποικίλα μηνύματα, τα οποία θέλουν την αποκωδικοποίησή τους.

Ο χρόνος όμως τρέχει και μαζί οι απαιτήσεις της επικείμενης αναδιάρθρωσης, όπου η ένταξη στην 10αδα του φετινού βαθμολογικού πίνακα είναι πρόκριμα για τη Super League 2.

Αντίπαλος την Κυριακή η ομάδα έκπληξη της φετινής χρονιάς, ο Απόλλων της Λάρισας, ο οποίος με 40 βαθμούς φιγουράρει στην δεύτερη θέση.

Ο αντίπαλος της Κυριακής υπέστη οδυνηρή ήττα – έκπληξη μέσα στην έδρα του από τον Καραϊσκάκη, ο οποίος είναι ισόβαθμος της Δόξας με 28 βαθμούς.

Η επόμενη αγωνιστική, 24η, θέλει τη Δόξα την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019 να φιλοξενείται από τον Ηρακλή, ο οποίος την Κυριακή συγκρούεται με τον Καραϊσκάκη. Αντιληπτό είναι ότι η στέρηση των δύο ακόμη βαθμών μέσα στην Πάτρα από έναν ανεκδιήγητο διαιτητή είναι ίσως καθοριστικό «μήνυμα» ότι η ανεξάρτητη, αδέσμευτη και με κανένα οικονομικό θέμα σε «κύκλους» πιθανόν να ενοχλεί.

Η ανακοίνωση του συνδέσμου των φίλων της Δόξας αποτυπώνει τον σχετικό προβληματισμό. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Συγχαρητήρια στον κύριο Μελισσανίδη και στον κύριο Κατοίκο για τους δύο πόντους που μας πήραν σήμερα.

Συγχαρητήρια στους Νοrtenos για την ομαδάρα της Παναχαϊκής, που έκλεψε ένα πόντο μέσα στη Δράμα με το ανύπαρκτο πέναλτι του Βιτλή (ούτε καν επαφή) και σήμερα με την πεναλντάρα-μαρς (γελάνε τα τσιμέντα) του Μακρή.

Συγχαρητήρια και στον κύριο Βασιλειάδη, που δεν θέλει να αλλάξει την κλειδαριά. Είναι λαδωμένη και δουλεύει καλά. Δεν χρειάζεται αλλαγή. Σήμερα αναστήθηκαν ο Παπουτσέλης και ο Παπαπέτρου.

Αντίο ποδόσφαιρο forza ΔΟΞΑ».

 

 

 

Επόμενη αγωνιστική (23η)

 

Κασσιόπη – Εργοτέλης, ΑΕ Καραϊσκάκης – Ηρακλής, Αιγινιακός – Κισσαμικός, Απόλλων Πόντου – Παναχαϊκή, Δόξα Δράμας – Απόλλων Λάρισας, Ηρόδοτος – Τρίκαλα, Πλατανιάς – Βόλος, Σπάρτη – Αήττητος Σπάτων

 

Βαθμολογία (σε 22 αγ.)

 

  1. Βόλος 48, 2. Απόλλων Λάρισας 40, 3. Απόλλων Πόντου 39, 4. Παναχαϊκή 39, ΑΟ 5. Πλατανιάς 36, 6. Κασσιόπη 34, 7. Εργοτέλης 31, 8. Κισσαμικός 31, 9. Ηρακλής 30, 10. Δόξα Δράμας 28, 11. ΑΕ Καραϊσκάκης 28, 12. Τρίκαλα 25, 13. Ηρόδοτος 22, 14. Αήττηος Σπάτων 22, 15. Σπάρτη 15, 16. Αιγινιακός 13