ΞΥΠΝΟΥΝ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΔΟΞΑΣ – ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ (ΏΡΑ 15.00, LIVE ΕΡΤ-3) ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΑΕΤΟΥΣ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ:

 

 

  • Ο. Μένκα (τερματοφύλακας): Δεν χωρούν εκ μέρους μας συναισθήματα, είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να δώσουμε χαρά στον κόσμο
  • Επιστρέφουν Μάρτινς – Σιώπης
  • Αναμένεται η πρωτόδικη απόφαση από την ένσταση του Βόλου

 

Η αναμέτρηση της Κυριακής στο γήπεδο της Δόξας έχει άρωμα από αναμνήσεις αφού τα δύο συγκροτήματα των Μαυραετών και της φιλοξενούμενης Παναχαϊκής είναι από τις πιο αντιπροσωπευτικές δυνάμεις της ελληνικής επαρχίας.

Μια αναδρομή στο παρελθόν θα βρεθούν πάμπολες συγκινήσεις κυρίως στην Α’ Εθνική, με στόχο να επιστρέψουν εκεί η φετινή παρουσία τους δείχνεις ότι υπάρχει μερική βαθμολογική υστέρηση, με 10 και 9 βαθμούς, έναντι 16 της προνομιούχου πρωτοπόρου θέσης.

 

Με Μάρτινς και Σιώπη

 

Ο κ. Βεργέτης στο ματς της Κυριακής μετρά επιστροφές βασικών παικτών, αφού ο Ροτζέιρο Μάρτινς και ο Δημήτρης Σιώπης είναι πλέον ετοιμοπόλεμοι, γεγονός που ανεβάζει τις λύσεις παρέμβασης τόσο στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και στον ανασταλτικό τομέα.

 

Ο. Μένκα: Κοιτάμε μπροστά

 

Στην εφημερίδα «Εργασία… συν» μίλησε ο πορτιέρο της Δόξας Ορέστης Μένκα και μεταξύ άλλων τόνισε ότι τα γκολ που δέχεται η ομάδα σίγουρα τον προβληματίζουν, όμως ο επαγγελματισμός προτρέπει να τα ξεπεράσουν και να ανταποκριθούν στα θέλω και πρέπει της ομάδας. Ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία σε όλα τα γήπεδα και όπως χαρακτηριστικά τόνισε αντλούν δύναμη και πίστη.

 

Αναμένεται η πρωτόδικη απόφαση

 

Σε αναμονή είναι η έκδοση της πρωτόδικης ετυμηγορίας για την ένσταση του Βόλου κατά του κύρους του αγώνα με τη Δόξα λόγω της παρουσίας του Ιατρού.

 

Επόμενη αγωνιστική (7η)

 

Σπάρτη – Βόλος, Αήττητος Σπάτων – Ηρακλής, Πλατανιάς – Τρίκαλα, ΑΕ Καραϊσκάκης – Απόλλων Λάρισας, Ηρόδοτος – Εργοτέλης, Δόξα Δράμας – Παναχαϊκή, Κασσιόπη – Κισσαμικός, Αιγινιακός – Απόλλων Πόντου

 

Βαθμολογία (σε 6 αγ.)

 

  1. Απόλλων Λάρισας 16, 2. Εργοτέλης 14, 3. Βόλος 13, 4. Πλατανιάς 12, 5. Κασσιόπη 10, 6. Δόξα Δράμας 10, 7. Ηρόδοτος 9, 8. Παναχαϊκή 9, 9. Ηρακλής 7, 10. ΑΕ Καραϊσκάκης 7, 11. Απόλλων Πόντου 6, 12. Κισσαμικός 5, 13. Σπάρτη 5, 14. Αήττητος Σπάτων 5, 15. Τρίκαλα 3, 16. Αιγινιακός 2