ΑΡΘΡΟ

Του Captain Νικόλαου Κ. Μεταξά

ATPL

AIRLINE PILOT

B737NG AIRBUS 320

 

 

Επειδή κάποιοι σε αυτή την πόλη, την Δράμα, καπηλεύονται τα πάντα εν ονόματι ότι εκπροσωπούν κόμματα, παρατάξεις, θεσμούς και επειδή δεν σέβονται τίποτε από το σμπαραλιασμένο και διάτρητο πρωτόκολλο το οποίο συνέταξε ένας εξ αυτών και ο σημερινός Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Παυλόπουλος, ο όποιος δυστυχώς στερείται βασικών γνώσεων στο τι πρέπει να συμπεριλαμβάνει και τι να αποδίδει ένα πρωτόκολλο. Διά αυτόν τον απλό λόγο σας πληροφορώ το τι σημαίνει να είσαι αξιωματούχος της Πολιτικής Αεροπορίας, ότι οι βαθμοί τόσο αυτής όσο και του Εμπορικού Ναυτικού έρχονται σε κοινή διαβάθμιση με τα αντίστοιχα της Πολεμικής Αεροπορίας και του Πολεμικού Ναυτικού βαθμοφορία.

Καιρός να μάθουν σε αυτήν την πόλη να σέβονται ανθρώπους και αξιώματα τα οποία δεν συμπεριλαμβάνονται στο πρωτόκολλο. Δεν γνωρίζω το γιατί, ούτε και με ενδιαφέρει. Και αυτό φυσικά δίνει την δικαιολογία σε κάθε που εκλέχτηκε και κατέλαβε μια αιρετή ή μη θέση να μην συμμορφώνεται με το νόμιμο δίκαιον.

Να ξεκαθαρίσω και κάτι ακόμη το οποίο δεν χωρά ουδεμία αμφισβήτηση και κουβέντα, μιας και η Δουλειά ενός ΑΕΡΟΠΟΡΟΥ ιδιαιτέρως της Πολιτικής Αεροπορίας έχει να κάνει με συνεχή εκπαίδευση και τρεις φόρες τον χρόνο με συνεχόμενες και επαναλαμβανόμενες εξετάσεις οι όποιες πιστοποιούν την ΠΤΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ιδιαιτέρως όταν πρόκειται περί ΚΥΒΕΡΝΗΤΟΥ.

Δείξτε μου ένα επάγγελμα από τα περιωπής που ο κάτοχός του μετά την αποφοίτησή του να έχει δώσει έστω και μια φόρα κάποιες εξετάσεις που να πιστοποιούν την ικανότητά του!!!

Επειδή δεν υπάρχει τέτοιο επάγγελμα, είτε λειτούργημα, γι’ αυτό θα παρακαλούσα στους Άρχοντες, «θου φυλακή τω στόματι μου», να διαβάσουν προσεκτικά το κείμενο για να καταλάβουν αυτά που δεν χωρά το στενόμυαλο μυαλουδάκι τους.

Καιρός ήγγικεν, καιρός μενετός περί του δίκαιου.

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ και ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑ Πολιτικής Αεροπορίας.

Η Ανώτερη διοικητική ιεραρχία και θέση την οποία μπορεί να λάβει ένας Ιπτάμενος Πιλότος και δη Κυβερνήτης είναι του Διευθυντού Πτητικής Εκμετάλλευσης που με απλά Ελληνικά σημαίνει ο Έχων το Γενικό Πρόσταγμα αλλά και την Γενική Ευθύνη με ότι αυτό συνεπάγεται μέσα στην Αεροπορική Ιεραρχία μιας Αεροπορικής Εταιρείας και που αντιστοιχεί στον βαθμό του ΠΤΕΡΑΡΧΟΥ.

Η Δεύτερη ΘΕΣΗ είναι του Διευθυντή Ασφαλείας Πτήσεων, η τρίτη του Γενικού Αρχιχειριστή, και η τέταρτη του Αρχιχειριστή Σμήνους.

Σας επισυνάπτω αρκετά ντοκουμέντα αλλά και έγγραφο της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας που πιστοποιεί ότι από το 2009 κατέχω τον τίτλο αλλά και την θέση του ΔΙΕΥΘΥΝΤΟΥ ΠΤΗΤΙΚΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ ΣΥΝΟΛΟ ΤΡΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.

Αυτά όλα περιγράφονται στους Νόμους του Κράτους και στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως επί Βασιλέως Γεωργίου του Β’ και ακολουθεί ο Βασιλεύς Παύλος ο Α’, και ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ο Β’.

Αυτά όλα έτσι για να ξέρουμε τι λέμε σε αυτήν την πόλη και χώρα ξέχωρα και εάν δεν συμφωνείτε ότι η νομοθεσία τόσο η αρχική αλλά και οι μετέπειτα εμπλουτισμοί των άρθρων δεν είναι αποδεκτά μιας και έγιναν αλλά και απογράφησαν υπό του Βασιλείου της Ελλάδος; ΕΤΣΙ ΡΩΤΩ. Όπου κατά το πρωτόκολλο της Ελληνικής Δημοκρατίας, ο Ανώτερος Διοικητής Φρουράς Δράμας με βαθμό Συνταγματάρχου είναι κατά το πρωτόκολλο ανώτερος του Ταξίαρχου της Ελληνικής Αστυνομίας ή Πυροσβεστικής ή Λιμενικού.

Αυτά τα τριτοκοσμικά γίνονται μονάχα σε αυτήν την φαιδρή χώρα και μετά διαμαρτύρεστε όλοι σας για το εάν και πώς είναι δυνατόν η μισοριξιά του Κράτους των Σκοπίων να ζητεί μετά επιτάσεως ότι είναι Μακεδόνες και απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και ουδείς να βρίσκεται, μάλλον το πρωτόκολλο θα φταίει, να διαολοστήλει κάθε ανιστόρητο και αγεωγράφητο διαμεσολαβητή, αλλά και καθένα που τολμά να παίρνει στο στόμα την ελληνικότητα της Μακεδονίας, η οποία είναι ιστορικά αυταπόδεικτη. Κατά τα άλλα συλλαλητήρια και μπούρδες όταν το αυγό έρχεται στις μασχάλες μας και καίει.

Μετά ταύτα πιστεύω ότι θα τίθεμαι είτε εκ Δεξιών, είτε εξ ευώνυμων διότι αυτό επιβάλει και η τάξη αλλά και η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ. Λυπάμαι που δίχως απολυτήριο Λυκείου και δίχως Διπλώματα σπουδών ανέβηκα στο βάθρο, αλλά;;;

Οι καιροί ου μενετοί (Θουκυδίδης). Οι ευκαιρίες δεν περιμένουν και εγώ τις άδραξα. Γκέγκε;