ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΡΑΜΑΣ ΧΡ. ΜΑΜΣΑΚΟ

 

 

  • Θερμομέτρηση υπαλλήλων και πολιτών στο Δημαρχείο Δράμας

 

Σύμφωνα με ενημέρωση προς τους πολίτες του Δημάρχου Δράμας κ. Χριστόδουλου Μαμσάκου η λαϊκή αγορά του Δήμου Δράμας θα παραμείνει κλειστή μέχρι νεωτέρας. Επίσης, ο κ. Μαμσάκος έκανε γνωστό πως γίνεται θερμομέτρηση υπαλλήλων και πολιτών. Ακόμη, όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Δράμας, έγινε διανομή βεβαιώσεων τύπου Α και Β στις κοινότητες του Δήμου, ενώ υπάρχει δυνατότητα προμήθειας μετά από τηλεφωνική επικοινωνία στη νέα υποστηρικτική γραμμή του Δήμου (2521350608).

Αναλυτικά η ενημέρωση του Δημάρχου κ. Μαμσάκου προς τους πολίτες έχει ως εξής:

Με αίσθημα ευθύνης σας ενημερώνουμε για τις ενέργειες του Δήμου:

– Η Λαϊκή Αγορά του Δήμου Δράμας θα παραμείνει κλειστή μέχρι νεωτέρας.

– Ξεκίνησε η θερμομέτρηση των υπαλλήλων και των πολιτών στο Δημαρχείο Δράμας και στους κοινόχρηστους χώρους, που συναλλάσσεται το κοινό με υπηρεσίες του Δήμου.

– Έγινε διανομή βεβαιώσεων μετακίνησης Α και Β Τύπου στα τοπικά μας διαμερίσματα για τη διευκόλυνση των πολιτών.

– Βεβαιώσεις μετακίνησης Α και Β Τύπου για όσους αδυνατούν να προμηθευτούν από μόνοι τους ή να κάνουν χρήση της τεχνολογίας με sms, μπορούν να επικοινωνούν από τις 8.00 π.μ. έως 2.00 μ.μ στο τηλέφωνο της νέας υποστηρικτικής γραμμής 2521350608.

Ας δείξουμε σεβασμό σε όλους αυτούς, που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, για να είμαστε όλοι εμείς ασφαλείς και υγιείς με κίνδυνο της προσωπικής τους υγείας !

Ας γίνει το κάθε σπίτι ένα καταφύγιο ζωής και ας μείνει η πόρτα όλων μας κλειστή στον Κορονοϊό.

Μένουμε σπίτι. Δε φοβόμαστε, απλά προστατευόμαστε.