Φωσφορούχα τροχονομικά μπουφάν, κίτρινου χρώματος, προσέφερε σήμερα Τετάρτη (23/12) ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Γιώργος Παπαδόπουλος στην Τροχαία Δράμας. Η προσφορά των μπουφάν πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη, παρουσία του Διοικητή του Τμήματος Τροχαίας κ. Μηνά Σκάρλιου και αστυνομικών στελεχών.

Όπως έγινε γνωστό, το αίτημα για τα μπουφάν κατατέθηκε από πλευράς του Διοικητή και η ανταπόκριση του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας ήταν άμεση.

Στις δηλώσεις του ο κ. Σκάρλιος ανέφερε: «Σας ευχαριστούμε θερμά εκ μέρους όλων των αστυνομικών του Τμήματος Τροχαίας Δράμας για την ευγενική αυτή προσφορά, που άμεσα ανταποκριθήκατε σε αυτό το αίτημα. Τα παιδιά είναι συνέχεια έξω στους δρόμους και τα χρειάζονται για την ατομική τους προστασία κυρίως. Για να μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους ακόμη πιο καλά.

Θα ήθελα, με την ευκαιρία να σας μεταφέρω και τις ευχές του κυρίου Αστυνομικού Διευθυντή Δράμας, του κ. Σέρτη, ο οποίος λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων (τηλεδιάσκεψη με τον Αρχηγό) δεν μπόρεσε να έρθει κι αυτός σήμερα για την παραλαβή των τροχονομικών αυτών μπουφάν».

Από την πλευρά του ο κ. Παπαδόπουλος επεσήμανε: «Να πω και πάλι ευχαριστώ στην Αστυνομική Διεύθυνση Δράμας και σε εσάς κύριε Διοικητά, εκπροσωπώντας την Τροχαία, και στα στελέχη σας όλα για αυτή την προσφορά ειλικρινά που έχετε καθημερινά προς την κοινωνία της Δράμας. Θεωρώ ότι επιτελείτε το έργο σας με μεγάλη σοβαρότητα και υπευθυνότητα και νομίζω ότι από μεριάς μας κάνουμε το αυτονόητο προς εσάς. Αυτός είναι και ο ρόλος μας και νομίζω ότι κι εμείς πρέπει να υπηρετούμε προς αυτή την κατεύθυνση, με σεβασμό και αγάπη προς όλους αυτούς τους ανθρώπους της ευγενικής προσφοράς προς τον συνάνθρωπο».

Ο κ. Σκάρλιος πρόσθεσε πως «μόνο μέσα από τη συνεργασία θεωρώ πως μπορούμε να πάμε πιο μπροστά και να έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα για τους συμπολίτες μας», ενώ στη συνέχεια αντηλλάγησαν ευχές για τα Χριστούγεννα και τη νέα χρονιά.