Ο ταξίαρχος εν αποστρατεία της ΕΛΑΣ Θανάσης Κατερινόπουλος, αναφερόμενος στην υπόθεση των τριων νεκρών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα, αναρωτήθηκε εάν η Ρούλα Πισπιρίγκου θα κάνει μήνυση και στην ανακρίτρια, σε περίπτωση που εκείνη διατάξει το τεστ πατρότητας.

«Τι είναι αυτό που φοβάται; Αν δεν φοβάται θα μπορούσε να πει και η ίδια, ‘ροχώρα, πάμε να κάνουμε το τεστ να αποδειχθεί. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Και αν ο Μάνος δεν πάει ο ίδιος να κάνει τεστ DNA και διαταχθεί από την ανακρίτρια να γίνει το τεστ, τότε θα κάνει μήνυση στην ανακρίτρια η κ. Πισπιρίγκου; Στα πλαίσια μιας έρευνας τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Δεν δεσμεύεται κανένας ανακριτής, κανένας δικαστικός να διατάξει οποιαδήποτε έρευνα η οποία θα συνεισφέρει στοιχεία για την απόδειξη της αλήθειας» ανέφερε χαρακτηριστικά, ο κ. Κατερινόπουλος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Ο Μάνος Δασκαλάκης, πριν ακόμη συλληφθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου εμφανιζόταν βέβαιος ότι δεν υπάρχει ασφυκτικός θάνατος και διαβεβαίωνε για την αθωότητα της 33χρονης, κατηγορώντας τα ΜΜΕ.

Διαβάστε επίσης:

Αυτό φαίνεται μέσα από μηνύματα που αντάλλασσε με φίλο του και τα οποία βγήκαν σήμερα στον τηλεοπτικό «αέρα».

«Αν υπήρχε μια περίπτωση να έχει κάνει κάτι σε ένα παιδί, θα την είχα σκοτώσει εγώ, με τα ίδια μου τα χέρια. Πάνω στις ψυχές των τριών παιδιών μου, πλούτισαν όλα τα κανάλια και ακόμη και οι πιο μικρές εφημερίδες και δεν ισχύει σε καμιά περίπτωση, ούτε ασφυκτικός θάνατος, ούτε οποιαδήποτε εγκληματική ενέργεια. Μην παραπλανιέσαι. Αυτή τη στιγμή, μια μάνα που έχει χάσει τρία παιδιά, χτυπιέται από παντού. Έλα λίγο στη θέση της», έγραφε σε μήνυμά του ο Μάνος Δασκαλάκης στις 22 Μαρτίου.

Την ακριβώς επόμενη ημέρα, στις 23 Μαρτίου, ο Μάνος Δασκαλάκης έλεγε μέσω μηνυμάτων με φίλο του:

Φίλος: Εσένα σε πιστεύω ότι δεν έχεις πειράξει τρίχα από τα παιδιά, αλλά για τη Ρούλα όχι…

Μάνος: Άκουσέ με που σου λέω πέντε πράγματα παραπάνω…

Φίλος: Μακάρι να τελειώσει γρήγορα αυτό το πράγμα, πραγματικά. Και να αφήσουν αυτές τις ψυχούλες να ηρεήσουν, γιατί κάθε μέρα τα μελετάνε.

Μάνος: Μην το λες σε εμένα αυτό φίλε. Έχω αγανακτήσει… Και το κυριότερο είναι ότι δεν ακούγεται μισή αλήθεια. Και φτιάχνουν μαρτυρίες δικές τους και τα κάνουν όπως να’ ναι…

Πάτρα: Εισαγγελική έρευνα για τις διαρροές δικαστικού απορρήτου στην υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών

Νέος αποκαλυπτικός διάλογος

Ο διάλογος που ακολουθεί και έβγαλε στον «αέρα» το Star (όπως και τον προηγούμενο), είναι ακόμη πιο αποκαλυπτικός. Δυο μόλις 24ωρα μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου και την αποκάλυψη για την κεταμίνη, ο Μάνος Δασκαλάκης δεν φαίνεται να πέφτει από τα σύννεφα.

Φίλος: Αδελφέ, αν είσαι αθώος τράβα και εγώ μαζί σου.

Μάνος: Ηρέμησε, παρακολούθα και θα δεις… Δεν έχω να φοβηθώ κάτι… Κάνε λίγο υπομονή… Δεν υπάρχει ένας από όσους με ξέρουν να πουν κάτι εναντίον μου. Σταμάτα εδώ και θα δεις… Μην μιλήσεις σε κανέναν, μέχρι να με ακούσεις…

Φίλος: Μαζί σου είμαι. Με την άλλη όχι όμως…

Μάνος: Έχω χάσει τη γη κάτω από τα πόδια μου… Καλά κάνεις και δεν είσαι με την άλλη…

Φίλος: Πες μου μόνο ότι δεν είσαι μπλεγμένος. Μόνο αυτό σε παρακαλώ…

Μάνος: Ούτε στο μισό τις εκατό. Καλό βράδυ φίλε και συγγνώμη…

Φίλος: Γιατί συγγνώμη;

Μάνος: Συγγνώμη που σου είπα να μην βιάζεσαι να κρίνεις.

Φίλος: Ξέρεις πράγματα; Αν ναι, στείλ’ τα ανώνυμα κάπου.

Μάνος: Έχω μιλήσει…

Από τις συνομιλίες αυτές, προκύπτουν ερωτήματα. Όπως το πού μίλησε ο Μάνος Δασκαλάκης πριν πάει στην ανακρίτρια; Οι απαντήσεις αναμένεται να ρίξουν «φως» στο θρίλερ της Πάτρας.

Πηγή: pelop.gr