Ο ΔΗΜ. ΣΠΑΝΟΣ ΣΤΗ ΔΟΞΑ ΜΕ ΔΙΠΛΗ ΣΤΟΧΕΥΣΗ, Η ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ (10-3-2019, ΩΡΑ 15.00) ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ ΚΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΑΥΡΑΕΤΩΝ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ

 

 

  • Ο υποβιβασμός ΟΦΗ – Αιγινιακού «δείχνουν» ότι ο δρόμος της αξιοπρέπειας και της αξιοπιστίας από τον Γιάννη Μπύρο είναι μονόδρομος και αυτόν ακολουθεί
  • Η ένταξη στην 10αδα και στη Super League 2 είναι για τη Δόξα το υπαρξιακό αγωνιστικό πλάνο
  • «Τελικοί» οι εναπομείναντες αγώνες

 

Η Επιτροπή Δεοντολογίας άστραψε και βρόντηξε, αφού η ετυμηγορία για τη φθινοπωρινή αναμέτρηση του 2017 στο Ηράκλειο μεταξύ ΟΦΗ – Αιγινιακού (6-0) χαρακτηρίστηκε ως χειραγωγημένη!

Η απόφαση καταπέλτης για υποβιβασμό του ΟΦΗ και του προσεχούς αντιπάλου της Κυριακής Αιγινιακού είναι υποβιβασμός. Το θέμα θα πάει στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ Για την τελική ετυμηγορία.

Μέσα σε αυτό τον περίγυρο, πέρα από τα αγωνιστικά, στο ηθικό κομμάτι η παρουσία του Γιάννη Μπύρου στο πρωτάθλημα της Football League και στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι πραγματική ΟΑΣΗ.

Η Δόξα αποτελεί σήμερα τον ιδανικό προορισμό για κάθε ποδοσφαιριστή και προπονητή, αφού η ηθική υπεροχή και η οικονομική ηρεμία συνυπάρχουν.

Ο νέος προπονητής της Δόξας κ. Δημήτρης Σπανός αυτό τόνισε από την Κρήτη, φωτογραφίζοντας την διπλή στόχευσή του, αφενός η βαθμολογική ανάταση και αφετέρου η παροχή κινήτρων στον ίδιο τον κ. Μπύρο για επανεξέταση της απόφασης για υποχώρηση από τα κοινά της ΠΑΕ.

 

Αιγινιακός όπως Μπαρτσελόνα

 

Οι καιροί είναι πονηροί και επικίνδυνοι, οπότε ο αντίπαλος της Κυριακής θέλει ιδιαίτερη προσοχή, κάτι που τονίζει το προπονητικό επιτελείο στους παίκτες των Μαυραετών. Η φράση ότι εφεξής «κάθε ματς και τελικός» είναι όχι μόνο σλόγκαν, αλλά ο ψυχισμός που επικρατεί στα αποδυτήρια.

 

Επόμενη αγωνιστική (21η)

 

Κασσιόπη – Απόλλων Πόντου, Αήττητος Σπάτων – Απόλλων Λάρισας, Βόλος – Τρίκαλα, Δόξα Δράμας – Αιγινιακός, Ηρόδοτος – Κισσαμικός, Πλατανιάς – Εργοτέλης, Σπάρτη – Ηρακλής, ΑΕ Καραϊσκάκης – Παναχαϊκή