Έφυγε από τη ζωή ο Ευάγγελος Αραμπατζής, σκορπώντας τη θλίψη σε συγγενείς, φίλους και οικείους και γενικότερα στην τοπική κοινωνία, καθώς επρόκειτο για έναν άνθρωπο με ευρύτητα γνώσεων και ήπιο χαρακτήρα, ο οποίος ήταν αγαπητός σε όλους όσοι είχαν την ευκαιρία να συναναστραφούν μαζί του.

Ο Ευάγγελος Αραμπατζής το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε ενεργή ανάμιξη στο χώρο της αυτοδιοίκησης, καθώς κατά την προηγούμενη αυτοδιοικητική περίοδο ήταν αρχικά ειδικός συνεργάτης του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ. Αργύρη Πατακάκη και εν συνεχεία Γενικός Γραμματέας του Δήμου Δράμας, στο πλευρό του Δημάρχου κ. Χριστόδουλου Μαμσάκου.

Μετά την αποφοίτησή του από την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση στο Καλαμπάκι, ο Ευάγγελος Αραμπατζής σπούδασε Διεθνείς Σχέσεις, Οικονομικές και Πολιτικές Επιστήμες σε Ελλάδα, Γερμανία και Ελβετία. Διατέλεσε, μεταξύ άλλων, Αντιπρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ, Διευθυντής του Ιδρύματος Friedrich Naumann, Γενικός Διευθυντής του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών, Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κοινωνικής Πρόνοιας & Αλληλεγγύης, Πρόεδρος της Επιτροπής Προμηθειών του ΕΣΥ, ειδικός σύμβουλος σε Υπουργεία.

Η εφημερίδα «Εργασία… συν» εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους συγγενείς, φίλους και οικείους του εκλιπόντος. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει… Καλό Παράδεισο Ευάγγελε Αραμπατζή…