Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΡ. ΜΑΜΣΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΕΙΔΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΕΝΣΤΟΛΩΝ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΤΟΥΡΚΙΑΣ

 

Την προηγούμενη εβδομάδα, από την Δευτέρα 2 έως και την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020, στο Δημαρχείο Δράμας, μετά από πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Χριστόδουλου Μαμσάκου, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση ειδών για τις ανάγκες των ένστολων που φυλάσσουν τα σύνορα Ελλάδας – Τουρκίας στον Έβρο. Αξίζει να σημειωθεί ότι για την φύλαξη των ελληνικών συνόρων έχουν μετακινηθεί στον Έβρο και ένστολοι από τη Δράμα, από το δυναμικό της Αστυνομίας και Ε’ Μοίρας Καταδρομών.

Για την πρωτοβουλία συγκέντρωσης ειδών για τους ένστολους στα σύνορα, ο Δήμαρχος κ. Μαμσάκος, μιλώντας στα τοπικά Μ.Μ.Ε., επεσήμανε: «Πραγματικά είμαι πάρα πολύ συγκινημένος από την προσπάθεια και από τη βοήθεια που δεχόμαστε από όλους τους πολίτες της Δράμας. Ο αγώνας που δίνουν αυτά τα παιδιά είναι αγώνας για την πατρίδα μας, για τη χώρα που ζούμε, γενικά για όλους μας. Μια μικρή ένδειξη, λοιπόν, ευγνωμοσύνης σε αυτά τα παιδιά είναι αυτή η κίνησή μας και θα την συνεχίσουμε».

 

Θανάσης Σιουτόπουλος