ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΡΑΜΑΣ ΧΡ. ΜΑΜΣΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

 

Ο Δήμος Δράμας είναι έτοιμος να δράσει σε τοπικό επίπεδο σχετικά με τον κορωνοϊό, εφόσον χρειαστεί, ανέφερε, σε δηλώσεις του στα τοπικά Μ.Μ.Ε., την Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020, ο Δήμαρχος Δράμας κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μαμσάκος δήλωσε: «Σε συνεννόηση με όλες τις υπηρεσίες του Δήμου, έχουμε πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να μπορέσουμε κι εμείς να συμβάλλουμε στη μη διάδοση αυτού του ιού. Θεωρώ ότι στη Δράμα δεν έχει δημιουργηθεί ακόμη κάποιο πρόβλημα από τον συγκεκριμένο ιό. Πάντως είμαστε πανέτοιμοι, και σε συνεννόηση με το Νοσοκομείο, να δράσουμε αν και οπότε χρειαστεί».

Απαντώντας σε ερώτηση της εφημερίδας «Εργασία… συν» για το γεγονός ότι η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και ο γειτονικός Δήμος Καβάλας αποφάσισαν να αναστείλουν για κάποιο χρονικό διάστημα τις εκδηλώσεις του (πριν την ανακοίνωση περί αναστολής πραγματοποίησης συνεδρίων από το Υπουργείο Υγείας), ο Δήμαρχος Δράμας σημείωσε: «Δεν έχουμε κάποια ενημέρωση ανησυχητική. Άρα, επειδή δεν θέλουμε να σπείρουμε πανικό, σε περίπτωση που χρειαστεί, σε συνεννόηση πάντα με τις αρμόδιες υπηρεσίες, αν χρειαστεί και επιβάλλεται, θα το κάνουμε κι εμείς. Προς στιγμήν όμως δεν υπάρχει ανησυχία».

 

Θανάσης Σιουτόπουλος