Η SUPER LEAGUE 2 ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ – ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ Η ΑΝΕΝΕΡΓΗ ΔΟΞΑ ΜΕ ΤΟΝ Γ. ΜΠΥΡΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ

 

 

  • Γ. Μπύρος: Καμία σοβαρή πρόταση δεν δέχτηκα για εμπλοκή στην ΠΑΕ
  • Το πρότζεκτ της ΠΑΕ Δόξα για την περίοδο 2019-2020 έχει βασικό άξονα το «τόπο στα νιάτα»
  • Η σκληρή οικονομική πραγματικότητα και η προσδοκία του κόσμου «έριξαν» την ψυχολογία των φιλάθλων

 

Χρονικά περάσαμε στην κόκκινη ζώνη. Μπορεί για την επίσημη έναρξη της αγωνιστικής περιόδου να υπάρχουν 50-60 ημέρες, όμως πλέον οργανωτικά η ΠΑΕ Δόξα ακόμη και σήμερα είναι στην… εντατική.

Η χθεσινή συνάντηση της κατηγορίας, μαζί με τη συνάντηση των Λ. Αυγενάκη – Λ. Λεουτσάκου, δίνουν ένα μήνυμα ότι η κατηγορία προχωρά σε κλήρωση του πρωταθλήματος.

 

Κριτήριο τα τηλεοπτικά

 

Η νέα Κυβέρνηση με την «προίκα» της αναδιάρθρωσης και με το «οξυγόνο» του δημοσίου χρήματος καλείται να βρει την χρυσή τομή. Να δώσει τηλεοπτικό χρόνο – χρήμα σε μια νέα κατηγορία και στις ΠΑΕ το έναυσμα για σχεδιασμό – προγραμματισμό.

Στην φετινή ρεαλιστική προσέγγιση θα «περπατήσει» και ο Μεγαλομέτοχος κ. Μπύρος, μετά από 2 χρονιές στη Football League που οι παροχές ήταν πλούσιες έως υπερβολικές. Έτσι ήρθε – έρχεται για όλους η σκληρή προσγείωση.

 

Το προφίλ της ομάδας 2019-2020

 

Με το πιο πιθανό σενάριο να έχουμε αυτό το Σαββατοκύριακο την επιλογή του προπονητή (με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο να έχει μια προτεραιότητα σύμφωνα με εκτιμήσεις), στο ρόστερ πέρα από 6-7 έμπειρους παίκτες, ο μέσος όρος των υπόλοιπων παικτών θα είναι τα 22-23 χρόνια.