Πάρα τις πολλές απουσίες οι Δραμινοί πάλεψαν με την ψυχή τους για 60’, κοίταξαν στα μάτια τον πολύ καλό Ολυμπιακό αλλά έχασαν στις λεπτομέρειες με 31-29. Οι απουσίες της ομάδας έπαιξαν σημαντικό ρόλο μιας και ο Σάκης Βαλαβάνης στέρεψε από επιλογές Σε καταπληκτική μέρα βρέθηκε ο Αχιλλέας Τόσκας που εκτός από τα 12 γκολ έδειξε και μεγάλη βελτίωση στα αμυντικά του καθήκοντα. Ο Παπάζογλου με πολλές αποκρούσεις έδωσε ώθηση στην ομάδα ενώ Μωραΐτης, Παπαδόπουλος, Πολύδωρος έδωσαν μεγάλες μάχες στην άμυνα. Έγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι που χάρηκαν οι 740 θεατές που τίμησαν την προσπάθεια της ομάδας με την παρουσία τους.

Δύο ράμματα χρειάστηκε ο Παπαδόπουλος αμέσως μετά το παιχνίδι αφού είχε σκίσιμο και αυτός είναι αμφίβολος στο επόμενο παιχνίδι με την Πυλαία το Σάββατο στην Θεσσαλονίκη.

Την 7η συνεχόμενη νίκη του στη Handball Premier πανηγύρισε ο Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή που επικράτησε με 31-29 της μαχητικής Bianco Monte Δράμας για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

ΒΙΑΝCO MONTE ΔΡΑΜΑ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ/ΟΜΙΛΟΣ ΞΥΝΗ 29-31

Τα πεντάλεπτα: 1-2, 4-4, 5-5, 7-10, 11-13, 13-17 (ημχ), 16-19, 17-21, 21-24, 21-27, 24-28, 29-31

ΔΡΑΜΑ (Βαλαβάνης): Παπάζογλου, Μπάρμπας, Μωραΐτης 6, Χαϊτίδης, Κοβογλανίδης, Κοτσαμαρίκογλου, Πολύδωρος 2, Τορνικίδης, Τόσκας 12, Καλαϊτζίδης, Ντακάρης, Παπαγεωργίου, Ζιβούλοβιτς 2, Παπαδοπόπουλος 6, Κρανιώτης, Σίνα 1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Καρασσαβίδης): Κοτανίδης, Ρούσσος 1, Νιοκάς 5, Καραμπουρνιώτης 3, Παπαβασίλης 3, Κουτουλογένης, Παπαδημητρίου, Παπαδόπουλος 1, Δομπρής, Βέμπερ 5, Πασσιάς 1, Λιόλιος 2, Σλαβούλιτσα 6, Γκρατζάν 1, Μιχαηλίδης 3, Μπάουερ.

Διαιτητές: Τζαφερόπουλος- Θεοδοσίου, Δίλεπτα: 3-2, Πέναλτι: 1/1-3/3

Δηλώσεις:

Γιώργος Καρασαββίδης (τεχνικός Ολυμπιακού): «Νικήσαμε σε μια δύσκολη έδρα. Είμαστε ευχαριστημένοι από την εμφάνιση των παιδιών. Καλύπτουν με πολύ καλό τρόπο τις απουσίες μας. Επικεντρωνόμαστε στον Ιωνικό τώρα. Πέρυσι, είχαμε χάσει βαθμούς σε αυτό το ματς και γι’ αυτό πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι».

Σάκης Βαλαβάνης (τεχνικός Δράμας): «Σίγουρα μία πολύ καλή εμφάνιση από την ομάδα μας, ύστερα μάλιστα και από απαιτητικό πρόγραμμα. Ωστόσο αν θέλεις να διεκδικείς βαθμούς απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους δεν πρέπει να κάνεις αβίαστα λάθη και να χάνεις τόσα πολλά εξάμετρα. Δεν μπήκαμε με την ίδια ενέργεια όπως στα άλλα ματς και ίσως φοβηθήκαμε περισσότερο το ματς απ’ όσο θα έπρεπε. Στο β’ ημίχρονο βρήκαμε το ρυθμό μας και κάναμε καλό παιχνίδι».