ΟΙ ΕΣΧΑΤΕΣ ΜΑΧΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 3/4/2022 ΕΝΤΟΣ ΜΕ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 6/4/2022 ΣΤΟΝ ΣΟΧΟ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

  •  Σπ. Φιλίππου (προπονητής Δόξας): Να σταθούμε όλοι μας στο ύψος των περιστάσεων
  •  Ν. Καραμπετάκης (προπονητής Παραλιμνίου): Κομβικό το ματς. Τιμή μου που κάθισα στον πάγκο της Δόξας, όμως προέχει ο Απόλλων
  •  Οι 10 από τις 12 ομάδες του 1ου Ομίλου είναι σε αβεβαιότητα!

 

Η αγωνιστική σεζόν 2021-2022 για τη Δόξα τα έχει όλα. Η αποφυγή του «μοιραίου» (υποβιβασμού) είναι ο έσχατος στόχος των 2 αγωνιστικών που απέμειναν. Τώρα είναι η ώρα της συστράτευσης και της έσχατης μάχης, τα υπόλοιπα θα ακολουθήσουν για το παραγοντικό – διοικητικό αλαλούμ με Κύπριους, Κρητικούς και την πατέντα δραμινής εφεύρεσης με τον χαρακτηρισμό Διοικούσα.

 

Δόξα – Παραλίμνι: Κυριακή της… παραμονής

 

Στις 4 το απόγευμα την προσεχή Κυριακή 3/4/2022 η αναμέτρηση με τον Απόλλων Παραλιμνίου στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής μόνο τυπική δεν είναι για τη Δόξα. Είναι μονόδρομος, χωρίς περιθώρια χρονικά και αγωνιστικά για αποκατάσταση.

Διαβάστε επίσης:

Σπ. Φιλίππου: Όλοι μας το 100%

 

Το σύνθημα για γενική επιστράτευση δίνει ο προπονητής των Μαυραετών Σπύρος Φιλίππου, αφού το ματς της Κυριακής (πρωτίστως) είναι από τα πιο σημαντικά της χρονιάς. Έκκληση στον κόσμο για στήριξη απευθύνει ο προπονητής της Δόξας, αφού η παρουσία θα βοηθήσει σημαντικά στη ψυχολογία των παικτών.

Η αναβολή της αγωνιστικής έδωσε τον χρόνο για αποθεραπεία στους Κολιοφούκα (πορτιέρο) και Σάββα Κυριακίδη, οπότε οι επιλογές θα είναι πιο πολλές.

Η παρουσία του κόσμου για το ματς της Κυριακής είναι καθοριστική και η κρισιμότητα δεδομένη, οπότε η ενεργοποίηση επιβεβλημένη.

Σε δήλωσή του στην «Εργασία… συν… Αθλητισμός» ο προπονητής του Απόλλωνα Παραλιμνίου Νίκος Καραμπετάκης ανέφερε: Θα ήθελα να ήταν διαφορετική η αναμέτρηση της Κυριακής. Εμείς έχουμε στόχο και θα διεκδικήσουμε το καλύτερο. Τιμή μου που βρέθηκα στον πάγκο μιας μεγάλης ομάδας όπως είναι η Δόξα.