Στις 23-24 Μαΐου 2021 πραγματοποιήθηκε ο 1ος αγώνας του Πανελληνίου Κυπέλλου Supermoto από την Μοτολέσχη Καβάλας και ταυτόχρονα ο 1ος Αγώνας του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Supermoto (BMU) 2021, υπό την αιγίδα της Αθλητικής δομής της πίστας Καλλιφύτου.

Με την εθελοντική συμμετοχή των μελών του Ιατρικού Συλλόγου Δράμας και συγκεκριμένα α) Αγγελοπούλου Ευδοκίας (Μικροβιολόγος Βιοπαθολόγος) β) Βασιλείου Όλγας (Πυρηνικός ιατρός)–συντονίστρια και εκπρόσωπος του Συλλόγου γ) Σαρόγλου Αναστασίας (Παιδίατρος) και την συνδρομή μελών του Περιφερειακού Σώματος Σαμαρειτών Ε.Ε. Σ. Δράμας πραγματοποιήθηκαν self tests σε όλους τους παρευρισκόμενους, σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο, και ταυτόχρονα καλύψαμε και με ιατρό την διοργάνωση.

Ως Ιατρικός Σύλλογος Δράμας ευχαριστούμε τα μέλη μας εθελοντές για την παρουσία τους στην διοργάνωση και τον Αντιπεριφεριάρχη κ. Γεώργιο Παπαδόπουλο για την χορηγία των RAPID Test.

Αποδεικνύουμε ότι συνεργαζόμαστε με όλους τους φορείς της πόλης μας, με σκοπό την ασφαλή διεξαγωγή κάθε αθλητικής διοργάνωσης και τελικό σκοπό την εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος και της Δημόσιας Υγείας.

 

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ

Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΟΛΓΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΕΙΔΙΚΟΣ ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ