ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΑΤΡΙΚΟ – ΜΟΥΣΙΚΟ ΜΟΝΟΛΟΓΟ «ΔΥΟ ΓΥΜΝΑ ΑΣΠΡΑ ΧΕΡΙΑ»

 

Συμπληρώνοντας σχεδόν 45 χρόνια στο θεατρικό σανίδι και την τηλεόραση, η Μελίνα Μποτέλλη, μία από τις κορυφαίες ηθοποιούς της Ελλάδας, ερμηνεύει στο Θέατρο ΚΑΠΠΑ 2000 του Δήμου Θερμαϊκού στην Περαία τον Θεατρικό – Μουσικό Μονόλογο με τίτλο «Δυο γυμνά άσπρα χέρια» που η ίδια συνέγραψε και σκηνοθέτησε. Το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023 στις 8 το βράδυ. Με Ελεύθερη Είσοδο.

Το έργο αυτό μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένας ύμνος στη Μητρότητα και την Τέχνη της Μουσικής. Τα «Δυο γυμνά άσπρα χέρια» είναι το αντίδοτο στην απίστευτη βία των ημερών.

Η παράσταση αυτή ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2018 και παρ’ όλα τα εμπόδια του covid-19, ταξίδεψε και θριαμβεύει σε όλη την Ελλάδα. Από Αθήνα έως Θεσσαλονίκη, από Χανιά έως Δράμα, από Ηράκλειο έως Σέρρες, από Μονεμβασιά έως Αμύνταιο, από Κέρκυρα έως Ορεστιάδα, από Γρεβενά έως Κομοτηνή, από Βόλο μέχρι Αγρίνιο. Από πρωτεύουσα, συμπρωτεύουσα και πρωτεύουσες Νομών, έως μικρές ακριτικές πόλεις της πατρίδας μας. Συγκλονίζει το κοινό, ανεξάρτητα από ηλικία, φύλο και μορφωτικό επίπεδο.

Η σπουδαία πρωταγωνίστρια, που συνέδεσε το όνομά της με μεγάλες θεατρικές και τηλεοπτικές της επιτυχίες, θα αγγίξει τις ψυχές των θεατών με τον Θεατρικό –Μουσικό της Μονόλογο «Δυο γυμνά άσπρα χέρια». Στον θαυμάσιο χώρο του θεάτρου ΚΑΠΠΑ 2000 στην Περαία του Θερμαϊκού Θεσσαλονίκης. Μία εξαίρετη πρωτοβουλία του Δημάρχου Θερμαϊκού κ. Γιώργου Τσαμασλή.

Η ευαίσθητη Αρετή στη σειρά ΑΠΩΝ της Μιρέλλας Παπαοικονόμου, η δυναμική τσιγγάνα μάνα Αφροδίτη στους ΨΙΘΥΡΟΥΣ ΚΑΡΔΙΑΣ του Μανούσου Μανουσάκη και η εμβληματική μάνα της Κρήτης, Ουρανία Σταματάκη στη σειρά ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΑ του Στράτου Μαρκίδη και της Υβόνης Μεταξάκη, αγκαλιάζει με τα «Δυο γυμνά άσπρα χέρια» το κοινό του Θερμαικού.

Η παράσταση είναι κατάλληλη και για παιδιά άνω των 6 ετών.

Κείμενο – Σκηνοθεσία – Φωτισμοί – Ερμηνεία: Μελίνα Μποτέλλη

Σάββατο 14 Ιανουαρίου ώρα 8 μ.μ. Είσοδος Ελεύθερη.