Και πάλι στην Κρήτη η Μελίνα Μποτέλλη.

Τον Οκτώβριο στο Ηράκλειο Κρήτης.

Η σπουδαία πρωταγωνίστρια, που συνέδεσε δύο μεγάλες τηλεοπτικές της επιτυχίες με τη Μεγαλόνησο, θα αγγίξει τις ψυχές των Κρητικών με τον θεατρικό –μουσικό της μονόλογο «Δυο γυμνά άσπρα χέρια». Στον χώρο, που ταιριάζει απόλυτα στο έργο της. Την Αίθουσα Συναυλιών του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου.

Η ευαίσθητη Αρετή στη σειρά «Απών» της Μιρέλλας Παπαοικονόμου και η εμβληματική μάνα της Κρήτης, Ουρανία Σταματάκη, στη σειρά «Της αγάπης μαχαιριά» του Στράτου Μαρκίδη και της Υβόννης Μεταξάκη, επιστρέφει στην τηλεοπτική της πατρίδα.

Συμπληρώνοντας σχεδόν 45 χρόνια στο θεατρικό σανίδι, η σημαντική ηθοποιός Μελίνα Μποτέλλη ερμηνεύει στην Αίθουσα Συναυλιών του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου τον θεατρικό –μουσικό μονόλογο με τίτλο «Δυο γυμνά άσπρα χέρια», που η ίδια συνέγραψε και σκηνοθέτησε.

Πρόκειται για ένα μονολογικό έργο που η Μελίνα Μποτέλλη έγραψε τον Ιούνιο 2018, γιορτάζοντας τα 40 χρόνια της στο θέατρο και μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένας ύμνος στην τέχνη της μουσικής και στη μητρότητα, που μας κατευθύνει στον κόσμο των καλλιτεχνών της κλασικής μουσικής και στο πανανθρώπινο θέμα γυναίκα-μητέρα. Από τον Ιούνιο του 2018 μέχρι σήμερα ταξιδεύει και συγκλονίζει τους θεατές σε όλη την Ελλάδα.

Κείμενο – Σκηνοθεσία – Φωτισμοί – Ερμηνεία: Μελίνα Μποτέλλη

Η παράσταση θα γίνει το Σάββατο 8 Οκτωβρίου  στην Αίθουσα Συναυλιών του Πολιτιστικού Κέντρου Ηρακλείου στις 9 το βράδυ.