ΔΕΚΠΟΤΑ ΔΗΜΟΥ ΔΡΑΜΑΣ

 

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 2020», η Δημοτική Επιχείρηση Κοινωνικής, Πολιτιστικής και Τουριστικής Ανάπτυξης του Δήμου Δράμας, διοργανώνει το 1ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Παραδοσιακής Μουσικής, στα Γρασίδια της Αγίας Βαρβάρας, την Κυριακή 26 Ιουλίου στις 20.30.

Στόχος του Φεστιβάλ είναι η σύμπραξη των χορωδιών και των χορωδών, σε ταυτόχρονη διατήρηση της Ελληνικής παραδοσιακής μουσικής. Σκοπός μας να αναδείξουμε και να στηρίξουμε τις ρίζες του πολιτισμού μας και ιδιαιτέρως της μουσικής μας παράδοσης, σε όλον τον κόσμο.

Σε κάθε χορωδία που θα λάβει μέρος στο φεστιβάλ θα απονεμηθεί τιμητική βράβευση, ένα βιβλίο έκδοσης ΔΕΚΠΟΤΑ και στους χορωδούς τίτλος αναμνηστικό συμμετοχής καθώς και τα απαραίτητα που θα αναδείξουν τον τρόπο φιλοξενίας των Δραμινών (κεράσματα κλπ.). Υπάρχει επίσης η δυνατότητα ξενάγησης των ομάδων, συλλόγων, χορωδιών στην πόλη μας, αφού προηγηθεί σχετική συνεννόηση.

Σε περίπτωση που αποδεχθείτε την πρόσκληση παρακαλώ πολύ να μας έχετε αποστείλει τα παρακάτω ως τις 10/06/2020.

  1. Στοιχεία και σύντομο βιογραφικό της χορωδίας
  2. Φωτογραφία συνόλου Χορωδών
  3. Ονοματεπώνυμα χοράρχη, χορωδών, μελών της ορχήστρας και του Προέδρου.
  4. Συνολικός αριθμός μελών (συμπεριλαμβανομένων συνοδών).
  5. Σε περίπτωση οργάνων παρακαλούμε να μας ενημερώσετε ποια και πόσα μουσικά όργανα θα υπάρχουν κατά την εμφάνιση της χορωδίας. Η ΔΕΚΠΟΤΑ θα διαθέσει ορχήστρα, με την οποία θα μπορεί ο μαέστρος να προσυνεννοηθεί για τα τραγούδια που πρέπει να ετοιμαστούν.
  6. Σύνολο τραγουδιών τέσσερα (4). Θα υπάρχει η δυνατότητα πρόβας πριν την έναρξη της εκδήλωσης.
  7. Στο τέλος της εκδήλωσης οι χορωδίες όλες μαζί θα τραγουδήσουν το παραδοσιακό τραγούδι «Έχε γειά Παναγιά».

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2521048305

E-mail: [email protected] με ταυτόχρονη κοινοποίηση στο [email protected]