Κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη βράδυ, στις 21.00, από τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA μεταδίδεται το σήριαλ «Έξαψη» και ανάμεσα στους ηθοποιούς που εμφανίζονται σε αυτό είναι και η Δραμινή ηθοποιός κ. Αντριάνα Ανδρέοβιτς.

Με σπουδές στη Δραματική Σχολή του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, όπου βρέθηκε αρχικά για να σπουδάσει Μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο, η Αντριάνα Ανδρέοβιτς ήδη έχει στο ενεργητικό της αρκετές θεατρικές παρουσίες, μεταξύ των οποίων και στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, συμμετοχή σε τηλεοπτικές σειρές, αλλά και σε κινηματογραφικές ταινίες.

Για τη Δράμα και τη ζωή της σε αυτή, σε παλαιότερη συνέντευξή της (στην ιστοσελίδα monopoli.gr) η κ. Ανδρέοβιτς είχε αναφέρει τα εξής: «Η Δράμα είναι μια πόλη προσφύγων και μεταναστών. Πλούσια σε τόσες διαφορετικές κουλτούρες, παραδόσεις, μουσικές. Μια πόλη με τρεχούμενο νερό και ψηλά δέντρα στην καρδιά της, που σε ταξιδεύουν, κουτούκια και μεριές με κιθάρες αφημένες για όποιον έρθει και θελήσει κάτι να μοιραστεί, με μουσικό σχολείο και ωδείο δυνατά και γεμάτα. Η Δράμα είναι μια μάνα μουσικών. Μια πόλη όπου μεγαλώνοντας εγώ και η παρέα μου ανταλλάσσαμε μουσικά όργανα και όχι παρτιτούρες. Δημιουργήσαμε μπάντες. Φεστιβάλ μουσικής που δεν χωρούσαν να φιλοξενήσουν ποτέ όλα τα μαθητικά συγκροτήματα! Εκεί γνωρίστηκα με τη βυζαντινή μουσική, το κανονάκι, τον ταμπούρα αλλά και τη metal. Εκεί έπιασα την πρώτη μου κιθάρα στα 7 μου, που έγινε ηλεκτρική στα 15. Εκεί στην πόλη – τον τόπο του Διόνυσου που ο χορός, η μουσική και τα δρώμενα – θεατρικές πράξεις στην ουσία τους – γνωρίζονται με κάθε γενιά εδώ και χιλιάδες χρόνια».

Στην «Έξαψη» η Δραμινή ηθοποιός υποδύεται την Άννα, η οποία, μέχρι στιγμής, υπό την καθοδήγηση της Βάλιας επιχειρεί να βάλει εμπόδια στη ζωή του Κωστή (Νίκος Πουρσανίδης) μετά την επιστροφή του στο Ναύπλιο.


Η σειρά του ΜΕGA είναι ένα δυνατό ερωτικό δράμα με έντονο αστυνομικό στοιχείο σε σκηνοθεσία Βασίλη Τσελεμέγκου και σε σενάριο της Τίνας Καμπίτση. Πρωταγωνιστούν η Ιωάννα Παπά, ο Τάσος Νούσιας, η Αναστασία Παντούση, ο Κίμων Κουρής, ο Νίκος Πουρσανίδης, ο Κωνσταντίνος Κάππας, η Γιούλικα Σκαφιδά, η Σοφία Μανωλάκου, ο Νίκος Νικολάου, η Λουκία Πιστιόλα κ.α.

Μάλιστα, η «Έξαψη» έχει και ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό, καθώς αποτέλεσε την επιστροφή του τηλεοπτικού σταθμού στη μυθοπλασία στη νέα εποχή του, μετά την επαναλειτουργία του. Πρόκειται, βέβαια, για έναν τομέα που το MEGA είχε καταγράψει παλαιότερα τεράστιες επιτυχίες.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η σειρά αποτέλεσε πρόσφατα μείζον θέμα συζήτησης, σε τηλεοπτικές εκπομπές και social media, και λόγω του soundtrack της, το ομώνυμο τραγούδι με τον τίτλο «Έξαψη», το οποίο τραγουδάει η (με Δραμινή καταγωγή) κ. Νατάσα Θεοδωρίδου σε μουσική του κ. Πέτρου Ιακωβίδη και σε στίχους του επιχειρηματία κ. Βαγγέλη Μαρινάκη!