Το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο τίμησε τη Δράμα δίνοντας την ευκαιρία στην Ένωση Ξενοδόχων Δράμας να παρουσιάσει το ελληνικό πρωινό που σερβίρει στους επισκέπτες της μέσω του θεσμού Ελληνικό Πρωινό.

Η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Δράμας έδωσε το βήμα στους Δραμινούς παραγωγούς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και για τέσσερις ήμερες αναδείχθηκε η μοναδικότητα των γεύσεων που παράγει η Δραμινή γη.

Η άριστη φιλοξενία της υπεύθυνης του προγράμματος Ελληνικό Πρωινό κ. Αγγελοπούλου Σίσσυ και του προσωπικού του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου ήταν αξία συγχαρητηρίων!

Ο σεφ Στράτος Ιωσηφέλλης εξέπληξε με το ταλέντο του δημιουργώντας μοναδικές παρασκευές από τα προϊόντα της Δράμας δίνοντας την ευκαιρία σε όλους να γευτούν μοναδικές προτάσεις καθ’ ολη τη διάρκεια της έκθεσης αλλά κυρίως στις δύο επίσημες παρουσιάσεις, η πρώτη στο κοινό του περιπτέρου και η δεύτερη στο Gastronomy forum της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος

Η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Δράμας ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο του Ξενοδοχειακού Επιμελητήριου κ. Αλέξανδρο Βασιλικό, την υπεύθυνη του προγράμματος Ελληνικό Πρωινό κ. Αγγελοπούλου Σίσσυ, τον σεφ Στράτο Ιωσηφέλλη τους Domenica Productions και όλους τους παραγωγούς που στήριξαν την προσπάθεια: Ηλιοδώρα Κοιν.Σ.Επ. – DRY AGER Κρεοπωλείο Αμαραντίδη – Το μέλι της αρκούδας- Χαλβάς Κυργίων – Γυναικείος Συνεταιρισμός Κοκκινογείων Δράμας – Καλοαγριτισσα Καλος Αγρος – Κτήμα Παυλίδη – Μενοίκιο – Τυροκομικά Μήλιου – Αλλαντοποιία – Βόρειος Ελλάς – Domaine Michaelidi – ΚΤΗΜΑ Μανωλεσακη – Χαρίσκος Αποστάγματα – Oenops Wines – Ζέα -Οικογένεια Δεληγιάννη – Ελαιοτριβειο Μαλεας.