ΤΟ «ΜΕΛΩΔΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ, ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ» ΤΗΣ ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΑΣ ΕΡΜΗΝΕΥΤΡΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 1 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΑΚΙ «Σ. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ» ΣΤΙΣ 21.15 ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ «ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ 2021»

 

Το πρώτο της μουσικό ταξίδι ξεκινά το φετινό καλοκαίρι η ανερχόμενη, ταλαντούχα ερμηνεύτρια Δήμητρα Γισδάκη, με την εξαιρετική φωνή, που έχει προκαλέσει τον θαυμασμό μεγάλων καλλιτεχνών και ερμηνευτών.

Ένα ταξίδι στην καλή έντεχνη μουσική, με πολύ γνωστά τραγούδια, που αγαπήθηκαν. Ο τίτλος του μουσικού ταξιδιού: «Μελωδικό ταξίδι, με άρωμα γυναίκας». Όταν τα συναισθήματα είναι βαμμένα με χρώματα ανάλαφρα τέχνης, με λόγια γεμίζει η καρδιά και το μυαλό του ανθρώπου είναι έτοιμο να ονειρευτεί.

Αυτό το μουσικό ταξίδι χρωματίζει η μελωδική φωνή της Δήμητρας Γισδάκη, που έρχεται να δώσει αέρα καλοκαιριού, σα να μη φτάνει το αεράκι, σα να προσδοκάμε να μη ξημερώσει ποτέ. Σίγουρα όμως θα είναι μια βραδιά αξέχαστη από κάθε άποψη.

Η πρώτη περιοδεία της καριέρας της ξεκινάει την 1η Ιουλίου από τη Δράμα και στη συνέχεια θα εμφανιστεί σε διάφορες πόλεις, από τον Έβρο μέχρι τη Καλαμάτα.

Όλο το concept έχει έντονο άρωμα γυναίκας, αφού η ορχήστρα αποτελείται από εξαιρετικές μουσικούς και απαρτίζεται από τις κυρίες:

Δήμητρα Γισδάκη – Ερμηνεία

Ρούθ Κολοβού – Επιμέλεια προγράμματος, κιθάρα, φωνή

Ευτυχία Μπογιατζή – Πιάνο

Ντίνα Σαρατζή – Τσέλο, φωνή

Μαρία Καραματσούκη – Κρουστά

Δέσποινα Χατζηεμμανουήλ – Οργάνωση παραγωγής, Δημόσιες σχέσεις