ΔΟΞΑ: ΟΙ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΦΙΛΙΚΩΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ

 

  • Άστραψε και βρόντηξε ο προπονητής Κυριάκος Κετσιεμενίδης μετά από τις αρνητικές εμφανίσεις
  • Ρικάρντο Πιρές (νέο μεταγραφικό απόκτημα Δόξας): Ήρθα σε μια ιστορική ομάδα, θέλω να βοηθήσω
  • Η αβεβαιότητα έναρξης του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής «μπλοκάρει» ψυχικά τις ομάδες, πέρα της οικονομικής επιβάρυνσης

 

Πέρασαν 45 ημέρες από την έναρξη της προετοιμασίας για τους Μαυραετούς και η εξίσωση της εικόνας σίγουρα έχει αρνητικό πρόσημο ακόμη. Και εδώ η συναισθηματική προσέγγιση οδηγεί σε λάθος εκτιμήσεις.

 

Έχει θέμα

 

Η Δόξα με τις τόσες αξιόλογες προσθήκες και η γενική της αγωνιστική εικόνα «φωνάζει» ότι χρήζει παρεμβάσεων. Ήδη ο νέος προπονητής κ. Κυριάκος Κετσιεμενίδης, μετά τη νέα ήττα (0-1) από τον συντοπίτη Πανδραμαϊκό, δεν «κρύφτηκε» και απαίτησε από τους παίκτες ενεργητικότητα και πίστη.

Η ανάπτυξη στον οργανωτικό τομέα είναι το κυρίαρχο στοιχείο για το οποίο οι παρεμβάσεις «φωνάζουν», πέρα του κενού στον επιθετικό τομέα.

 

Ρ. Πιρές: Ήρθα για να βοηθήσω

 

Η επιλογή και η απόκτηση του Βραζιλιάνου (με κοινοτικό διαβατήριο) σέντερ φορ Ρικάρντο Πιρές ευελπιστούν στη Δόξα ότι θα δώσει ισχύ και λύση στο κενό του επιθετικού κομματιού στο ρόστερ των Μαυραετών. Ο ίδιος δήλωσε από το Μουσείο της ομάδας (το οποίο τον εντυπωσίασε) ότι αντιλαμβάνεται την ιστορικότητα του συλλόγου και φυσικά την αναγκαιότητα της επιλογής του.

 

Αργεί η σέντρα

 

Η διαχρονική παθογένεια στον χώρο του ποδοσφαίρου είναι γνωστή και δεδομένη, οπότε τόσο για τη Super League 2 όσο και για τη Γ’ Εθνική είναι ακόμη άγνωστη χρονικά η έναρξη, με τις ομάδες σε αβεβαιότητα και οικονομική δυσπραγία.