Δύο πτήσεις την εβδομάδα θα εκτελούνται από το Μπέρμιγχαμ, το Μάντσεστερ και το Στάντστεντ μεταξύ Απριλίου και τέλους Οκτωβρίου του επόμενου έτους.

Προγραμματίζονται επίσης νέες διαδρομές από το Μάντσεστερ προς την Τουλούζη και τη Γκλίγκοου προς την Κω.

Η τελευταία επέκταση σημαίνει ότι οι Jet2.com και Jet2holidays θα λειτουργούν σε 60 προορισμούς “ήλιου και πόλης” το Καλοκαίρι του 2022, συμπεριλαμβανομένων 15 προορισμών στην Ελλάδα.

Heapy jet2 ΑθήναΟ διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Steve Heapy είπε: «Από τότε που κυκλοφόρησε το πρόγραμμά μας για το Καλοκαίρι του 22, έχουμε προσθέσει περισσότερες πτήσεις και προορισμούς ως απάντηση στην ζήτηση των πελατών που θέλουν να κάνουν κράτηση για διακοπές. Η φήμη μας για την φροντίδα των πελατών, είτε στις  πραγματικές οργανωμένες διακοπές με κορυφαία εξυπηρέτηση, είτε όταν οι απαγορεύσεις τους αναβάλλουν τις διακοπές τους, σημαίνει ότι έχουμε δημιουργήσει τεράστια πίστη και καλή θέληση. Επιπλέον, ακούμε τους πελάτες και αν μας πουν ότι θέλουν να πάνε κάπου, θα το κάνουμε”.

Και συνέχισε: «Γνωρίζουμε ότι η Αθήνα είναι ένας προορισμός στον οποίο θέλουν να φτάσουν οι πελάτες, οπότε είμαστε πολύ ευτυχείς που την προσθέτουμε στο συναρπαστικό μας καλοκαιρινό πρόγραμμα 2022. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε πλέον 60 προορισμούς για τον ήλιο και την πόλη το επόμενο Καλοκαίρι, από όλο το δίκτυο των δέκα βάσεων του Ηνωμένου Βασιλείου, δίνοντας στους πελάτες και στους ανεξάρτητους ταξιδιωτικούς πράκτορες τεράστια επιλογή διακοπών με τη βραβευμένη αεροπορική εταιρεία και τον ταξιδιωτικό μας πράκτορα”.

gnto
Η προϊσταμένη της Υπηρεσίας ΕΟΤ Ηνωμένου Βασιλείου & Ιρλανδίας, Έ. Αναγνωστοπούλου

Η Διευθύντρια του ΕΟΤ Ηνωμένου Βασιλείου Έμι Αναγνωστοπούλου πρόσθεσε: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους στην Jet2 για την πίστη στην Ελλάδα ως έναν εμπνευσμένο προορισμό και για τη συνεχή υποστήριξή τους. Είμαστε σίγουροι ότι οι πελάτες τους δεν θα απολαύσουν μόνο τους μαγευτικούς αρχαιολογικούς χώρους και την υπέροχη γαστρονομική σκηνή της Αθήνας, αλλά θα έχουν επίσης την ευκαιρία να ανακαλύψουν τη σύγχρονη αστική πλευρά της».

Πηγή: money-tourism.gr