Εντοπίστηκε και συνελήφθη από τις αρχές ο 31χρονος που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τη σύζυγό του στην Αλεξανδρούπολη.

Συνελήφθη ο 31χρονος που κατηγορείται για την υπόθεση γυναικοκτονίας στην Αλεξανδρούπολη, καθώς φέρεται να ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την 29χρονη σύζυγό του και μητέρα των τριών παιδιών τους.

Ο μουσουλμάνος Ρομά, που είχε εξαφανιστεί μετά τον θάνατο της συζύγου του, εντοπίστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής από αστυνομικούς, οι οποίοι του φόρεσαν χειροπέδες.

Το χρονικό της υπόθεσης

Όλα ξεκίνησαν στις 5 Δεκεμβρίου όταν ο 31χρονος σύζυγός της, επίσης μουσουλμάνος Ρομά, μετέφερε την σύζυγό του στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, ισχυριζόμενος πως τραυματίστηκε από πτώση.

Η γυναίκα που μεταξύ άλλων νοσούσε και από κορονοϊό, εξεταζόμενη από τους γιατρούς διαπιστώθηκε πως είχε υποστεί σοβαρές βλάβες στα όργανά της.

Λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων η νεαρή γυναίκα η οποία είχε προσβληθεί και από κορονοϊό, υπεβλήθη συνολικά σε τέσσερα χειρουργεία και νοσηλεύτηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Covid, όπου και κατέληξε χθες λίγο μετά τις 20.30.

Η καταγγελία των γονέων

Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας και συγκεκριμένα στις 8 Δεκεμβρίου, οι γονείς της προχώρησαν σε καταγγελία για πρόκληση σωματικών βλαβών από τον σύζυγό της, ο οποίος κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο είχε αποδώσει τον τραυματισμό της σε πτώση από σκάλα.

Από την ιατροδικαστική έκθεση που ακολούθησε της καταγγελίας και ενώ η νεαρή μητέρα νοσηλευόταν στη ΜΕΘ, προέκυψε ότι οι πολλαπλές κακώσεις που έφερε σε διάφορα σημεία του σώματος, η σύνθλιψη του ύπατος και η ρήξη σπλήνας, δεν είναι συμβατές με πτώση από σκάλα αλλά συνάδουν με ξυλοδαρμό.

Την ίδια ώρα, αναμένονται τα ευρήματα από τη νεκροψία-νεκροτομή που θα καθυστερήσει μερικές ημέρες λόγω του ότι το θύμα είχε νοσήσει και από κορονοϊό. Με το πέρας της προκαταρκτικής έρευνας αναμένονται και οι αποφάσεις του εισαγγελέα.wsletter