Ανανεωμένες και ποιοτικές δράσεις αναμένουν τους μικρούς επισκέπτες για να αποτελέσουν οι ίδιοι τους πρωταγωνιστές στην αφήγηση της πιο γλυκιάς και όμορφης Χριστουγεννιάτικη ιστορίας…

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για το πρώτο Σαββατοκύριακο στην παραμυθένια Ονειρούπολη και το ατμοσφαιρικό, ελκυστικό και ποιοτικό Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο περιμένει τους επισκέπτες του για να γραφτεί άλλη μια σελίδα στο πιο τρυφερό παιδικό παραμύθι! Κάθε γωνιά του δημοτικού κήπου της πρωτεύουσας των Χριστουγέννων Δράμας, με έναν τρόπο μαγικό, έχει μεταμορφωθεί σε χώρο βγαλμένο από τις πιο όμορφες χριστουγεννιάτικες ιστορίες! Πολύχρωμα φωτάκια, λαμπερά στολίδια, φανταχτερά λαμπιόνια, μελωδικοί ήχοι, έντονα χριστουγεννιάτικα αρώματα, φωτισμένες λιμνούλες και ρυάκια, αλλά και ένα μοναδικής ομορφιάς σιντριβάνι, αποτελούν τα βασικά στοιχεία του σκηνικού της φετινής Ονειρούπολης, από κάθε γωνιά της οποίας αναδύεται η αισθαντική ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων!

Ανανεωμένες και ποιοτικές δράσεις αναμένουν τους μικρούς επισκέπτες για να συμμετέχουν στην αφήγηση της πιο γλυκιάς και όμορφης Χριστουγεννιάτικη ιστορίας, αποτελώντας οι ίδιοι τους πρωταγωνιστές. Ο καλοκάγαθος ήρωας μικρών και μεγάλων, ο Άη Βασίλης, βρίσκεται στο δικό του σπιτάκι, όπως κάθε χρόνο, και περιμένει κάθε επισκέπτη να του ψιθυρίσει ή και να του… φωνάξει την επιθυμία του για τα φετινά Χριστούγεννα. Και για όσους θέλουν να είναι σίγουροι ότι το δώρο τους θα φτάσει εγκαίρως στον προορισμό του, δεν έχουν παρά να στείλουν το δικό τους γράμμα, στο Ταχυδρομείο του Άη Βασίλη. Ακόμη, με σεβασμό σε κάθε παιδική ψυχή, οι αγαπημένοι μικροί επισκέπτες της Ονειρούπολης μπορούν να ψυχαγωγηθούν με ποιοτικό τρόπο και να δημιουργήσουν τρυφερές και όμορφες αναμνήσεις στο Ξυλουργείο του Άη Βασίλη, στο Σπιτάκι των Ονείρων, στο Σπιτάκι του Παραμυθιού, στον Πύργο του Πάγου, στη Μαγική Σκηνή, στο Εργαστήρι των Πειραμάτων και στο σπιτάκι του Gaming. Η συμμετοχή όλες τις προαναφερθείσες δράσεις είναι εντελώς δωρεάν.

Επίσης, το θεματικό πάρκο της εκστατικής Ονειρούπολης δίνει την ευκαιρία στους επισκέπτες της για ξέφρενα παιχνίδια, αλλά και για βόλτες στη Χριστουγεννιάτικη αγορά, η οποία είναι γεμάτη χρώματα, αρώματα και γεύσεις. Κάθε γωνιά του Χριστουγεννιάτικου θεματικού πάρκου είναι συναρπαστική και χαρίζει απλόχερα όμορφα συναισθήματα σε όλους.
Εδώ και 18 χρόνια, η Δράμα είναι απόλυτα συνυφασμένη με την πιο παραμυθένια περίοδο του χρόνου, την απόλυτη γιορτή της αγάπης, τα Χριστούγεννα, και αποτελεί τον πιο όμορφο προορισμό για αυτές τις εορταστικές ημέρες. Όλοι οι Χριστουγεννιάτικοι δρόμοι οδηγούν στην… Ονειρούπολη, εδώ που όλα τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, εδώ που «ΑγκαλιάΖΟΥΜΕ το όνειρο!»! Γιατί στη Δράμα υπάρχει από το 2004 η μαγική συνταγή για τα πιο γλυκά Χριστούγεννα!

Ντυθείτε ζεστά, φορτίστε τα τηλέφωνά σας για τις απαραίτητες φωτογραφίες, φορέστε… το πιο λαμπερό σας χαμόγελο και η Ονειρούπολη σάς περιμένει για να γίνετε οι ίδιοι πρωταγωνιστές στο πιο αυθεντικό χριστουγεννιάτικο παραμύθι! Και μη ξεχνάτε, βρέξει, χιονίσει, η Ονειρούπολη θα γεμίσει!
Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου στην Ονειρούπολη

Το πρόγραμμα της Ονειρούπολης το Σαββατοκύριακο, 11 και 12 Δεκεμβρίου, περιλαμβάνει μια σειρά εκδηλώσεων που απευθύνονται σε ένα ευρύ ηλικιακά κοινό καλύπτοντας ποικίλη γκάμα μουσικών ακουσμάτων και χορευτικών παραστάσεων.

Το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου, 11:00-13:00, στην κεντρική σκηνή, θα εμφανιστούν τα ιδιωτικά κέντρα μπαλέτου Pirouette της Έλενας και Κωνσταντίνας Νότα, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας, 19:30, στην κεντρική σκηνή ανεβαίνει ο Τράπερ Cash Amvro.

Το μεσημέρι της Κυριακής 12 Δεκεμβρίου, 12.00-12.30 η Θρακική Εστία Δράμας ξεκινά μια μελωδική διαδρομή από την πλατεία Ελευθερίας με προορισμό την κεντρική σκηνή της Ονειρούπολης, όπου θα παρουσιάσει από τις 12.30 έως τις 14.00 ένα χορευτικό πρόγραμμα με… αέρα Θράκης. Το απόγευμα, 17:00-17:30, στην κεντρική σκηνή θα ανέβει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λαγυνών, ενώ στις 18.00-19.00 ακολουθεί ο Σύλλογος Κομμωτών Δράμας, ο οποίος θα παρουσιάσει ονειρεμένα βραδινά και νυφικά χτενίσματα. Το πρόγραμμα της ημέρας ολοκληρώνεται με τον Νίκο Αφεντούλη και την ορχήστρα του, οι οποίοι ανεβαίνουν στην κεντρική σκηνή της Ονειρούπολης (19.00-20.00) για ένα ποντιακό πρόγραμμα με λύρα και νταούλι.

Από το γραφείο τύπου «Ονειρούπολη 2021-2022»