Έρευνα της Κοινωνικής Υπηρεσίας Λάρισας για τις συνθήκες διαβίωσης μίας 51χρονης γυναίκας, η οποία είχε να βγει από το διαμέρισμά της από την ηλικία των 9 ετών. Ο θάνατος της μητέρας της αποκάλυψε το οικογενειακό δράμα.

Μια δραματική οικογενειακή ιστορία αποκάλυψε ο αιφνίδιος θάνατος μιας 76χρονης γυναίκας στη Λάρισα, η οποία το απόγευμα του Σαββάτου βρέθηκε νεκρή στην είσοδό του σπιτιού που διέμενε μαζί με την 51χρονη κόρη της.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα eleftheria, από την έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Λάρισας, διαπιστώθηκε πως η 51χρονη κόρη της συνταξιούχου, δεν είχε βγει από το διαμέρισμά της τα τελευταία 41 χρόνια και συγκεκριμένα από τότε που ήταν 9 ετών, μαθήτρια δηλαδή της Γ’ τάξης του Δημοτικού Σχολείου.

Με εισαγγελική εντολή, η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Λαρισαίων κλήθηκε και διερευνά ήδη τις συνθήκες διαβίωσης της 51χρονης, η οποία φέρεται να έχει αντίληψη της κατάστασης.

Η κοινωνική διερεύνηση της υπόθεσης κρίθηκε επιβεβλημένη από την Εισαγγελία Λάρισας, προκειμένου να απαντηθούν ερωτήματα που, μεταξύ άλλων, έχουν να κάνουν με τους λόγους για τους οποίους η οικογένεια της 51χρονης την κρατούσε κλεισμένη στο διαμέρισμα, σε κεντρική συνοικία της Λάρισας.

Σημειώνεται πως ο πατέρας της 51χρονης απεβίωσε πριν αρκετά χρόνια, ενώ μετά τη νεκρώσιμη ακολουθία της 76χρονης στη γενέτειρά της θα πρέπει να εξεταστεί το περιβάλλον στο οποίο θα παραμείνει εφεξής η 51χρονη.

Όπως αναφέρει η ίδια ιστοσελίδα, από το Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας που ερευνά την υπόθεση παραγγέλθηκε ιατροδικαστική έρευνα προκειμένου να εξεταστούν οι συνθήκες θανάτου της 76χρονης. Ο θάνατος της 76χρονης εκτιμάται πως οφείλεται σε παθολογικά αίτια διαψεύδοντας την αρχική εκτίμηση ότι τραυματίστηκε θανάσιμα έπειτα από πτώση, παραπατώντας στη σκάλα.

Δίπλα της βρέθηκαν τσάντες με ψώνια, διάσταση που ενισχύει την εκτίμηση ότι η 76χρονη απεβίωσε αιφνιδίως ενώ επέστρεφε σπίτι της από την αγορά.

Από την ΕΛ.ΑΣ. αποκλείστηκε εγκληματική ενέργεια, ενώ γιατρός του ΕΚΑΒ βεβαίωσε τον θάνατο της 76χρονης.

Πηγή: news247.gr