Τα συμπεράσματά του για το Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Κομοτηνή στις 13 και 14 Νοεμβρίου, παρουσιάζει μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Δήμαρχος Δοξάτου κ. Δημήτρης Δαλακάκης.

Ο κ. Δαλακάκης συγκεκριμένα αναφέρει:

Δύο ημέρες σκληρού αγώνα και διεκδίκησης στην Κομοτηνή ενώπιον Πρωθυπουργού και του Υπουργικού Συμβουλίου. Οι δεσμεύσεις της Κυβέρνησης για τον Δήμο μας εξόχως εντυπωσιακές, πλήρης ανακαίνιση των αντλιοστασίων του ΤΟΕΒ Βοϊράνης 5.000.000 €, δημοπράτηση μελέτης 3.500.0000 € για τα αντιπλημυρικα που τόσο χρειάζεται ο κάμπος, δύο νέα απορριμματοφόρα και ένα πολυμηχάνημα 500.000 € και γενναία επιχορήγηση αρκετών εκατομμυρίων για τον Βιολογικό… Καλές οι δεσμεύσεις εκατομμυρίων, αλλά προτιμούμε πράξεις εκατομμυρίων.

Στα δυσάρεστα… Καμία απάντηση από την Κυβέρνηση για τις ζημιές της ξηρασίας και για τον ΤΑΡ. Καμία ανακοίνωση από την Κυβέρνηση για τον κάθετο άξονα για Εγνατία.

Αν ανοίξω το στόμα μου κάποιοι θα τρέχουν να κρυφτούν και για τον ΤΑΡ και για την Εγνατία. Αντ’ αυτού επιλέγω συνειδητά να δώσω τον καλό αγώνα μαζί με όσους επιθυμούν να δουλέψουν για τον τόπο μας και όχι να δουλέψουν τους Δραμινούς. Ο τόπος μας χόρτασε ανικανότητα, δεν θα το επιτρέψω άλλο.