ΣΤΙΣ ΟΥΡΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Η ΔΟΞΑ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΜΑΪΟΥ 2018 (ΩΡΑ 17.00) ΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ

 

  • Κ. Βασιλακάκης (προπονητής Δόξας): Θέλουμε νίκες με Σπάρτη και Πανσερραϊκό
  • Θετικά τα μηνύματα από το 0-0 με την ΠΑΕ Ξάνθη
  • Διαβουλεύσεις για σχηματισμό ενός σχήματος με επικεφαλής τον Γιάννη Μπύρο
  • Άρης Πιαλόγλου (εκτελεστικός παράγοντας στην ΠΑΕ Ξάνθη): Να κάνει υπομονή ο Μπύρος και θα έρθουν οι χαρές

 

 

Την Κυριακή 20 Μαΐου 2018 είναι το τελευταίο εντός έδρας ματς των Μαυραετών στη φετινή Football League κόντρα στη Σπάρτη και άπαντες στο στρατόπεδο των Μαυραετών θέλουν τη νίκη για τη ρεβάνς της ήττας του Α’ γύρου, αλλά και για βαθμολογικούς – ψυχολογικούς λόγους.

Σίγουρα η φετινή χρονιά θα έχει την αποτίμηση, πρώτα από τον κ. Γιάννη Μπύρο, με κυρίαρχο ζητούμενο αν η διοικητική παρουσία των συνεργατών του θα έχει το ίδιο θετικό πρόσημο, με δεδομένο ότι υπήρχανε πιο λίγα έσοδα στη Football League από ότι στη Γ’ Εθνική, καθώς και τη χρησιμοποίηση 6 ξένων στο ματς με τον Άρη. Είναι κυρίαρχα ζητήματα που δεν σηκώνουν συναισθηματικές ερμηνείες και θα κρίνουν αν και πώς θα πορευτεί τη νέα χρονικά διοικητικά η ομάδα.

Τη Δευτέρα 28 Μαΐου 2018 μετά το ματς με τον Πανσερραϊκό είναι η μέρα που ο κ. Μπύρος θα αποφασίσει (σημειολογική η ημερομηνία) για την περίοδο 2018-2019 και φυσικά θα είναι κυρίαρχο και το θέμα της επικείμενης αναδιάρθρωσης των επαγγελματικών κατηγοριών, κάτι που θα κριθεί στη Γ.Σ. της ΕΠΟ στις αρχές Ιούνη.

 

Κ. Βασιλακάκης: Νίκη και στα δύο ματς

 

Το σύνθημα του προπονητή κ. Κώστα Βασιλακάκη προς τους παίκτες είναι νίκες για να κλείσει θετικά η χρονιά.

 

Α. Πιαλόγλου: Δεν είμαστε Δον Κιχώτες!

 

Με την παραπάνω φράση ο στενός συνεργάτης του κ. Πανόπουλου, κ. Άρης Πιαλόγλου, έδωσε το στίγμα της παρουσίας της ΠΑΕ Ξάνθη στη Super League, ενώ πρότεινε στον κ. Μπύρο να κάνει υπομονή για να έρθει η άνοδος. Τέλος, ΠΑΕ Δόξα και ΠΑΕ Ξάνθη δήλωσαν ότι θα έχουν πιο στενή συνεργασία.