Την Κυριακή στις 17:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Κομοτηνής ο τοπικός Γ.Α.Σ. θα φιλοξενήσει τον Κ.Α.Ο.Δ. στo πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής στη Γ’ εθνική.

Η ομάδα του Νίκου Γρηγοριάδη προετοιμάζεται για αυτό το τόσο κρίσιμο παιχνίδι με στόχο την 7η νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια.

Ο Γ.Α.Σ. Κομοτηνής βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας με μια ήττα στην έδρα του με αντίπαλο το Ρούπελ Σιδηροκάστρου και είναι ένας από τους διεκδικητές του πρωταθλήματος και της ανόδου μαζί με τον Κ.Α.Ο.Δ.

Ο προπονητής του Κ.Α.Ο.Δ. Νίκος Γρηγοριάδης βλέπει να επιστρέφουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς δύο σημαντικοί παίκτες, όπως είναι ο Γρούδος Δούκας και ο Θοδωρής Γρηγοριάδης, που απουσίαζαν στην αρχή του πρωταθλήματος, ενώ πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει ο Δημήτρης Μπέσσας και είναι αμφίβολος για το παιχνίδι.

Ο προπονητής του Κ.Α.Ο.Δ. και ο παίκτης της ομάδας Φώτης Καβαργύρης δήλωσαν πριν το κρίσιμο παιχνίδι με τον Γ.Α.Σ. Κομοτηνής:

Νίκος Γρηγοριάδης (Προπονητής Κ.Α.Ο.Δ.):

Έχουμε τα ίδια προβλήματα, δεν έχει αλλάξει κάτι, έχουμε τον Δημήτρη Μπέσσα με ένα πρόβλημα τραυματισμού.

Έχουμε μάθει να προχωράμε και να αντιμετωπίζουμε αυτά τα προβλήματα όποτε προσπαθούν όσοι είναι υγιείς και δυνατοί να μπορέσουν να βγάλουν την προετοιμασία της εβδομάδας.

Είμαι ευχαριστημένος με την ετοιμότητα των παικτών μου, το παιχνίδι είναι δύσκολο, απαιτητικό και εμείς σε αυτές τις συνθήκες θα προσπαθήσουμε να είμαστε συνεπείς και ανταγωνιστικοί.

Φώτης Καβαργύρης(Παίκτης του Κ.Α.Ο.Δ.):

Είναι ένα ματς κορυφής και σίγουρα με ένα θετικό αποτέλεσμα αποκτάμε ένα πολύ καλό προβάδισμα το οποίο και κυνηγάμε καθώς θα μας δώσει μια καλή διαφορά με τον δεύτερο της βαθμολογίας. Προετοιμαζόμαστε για αυτό το παιχνίδι όπως όλα τα παιχνίδια δυνατά, με ένταση και πάθος σε κάθε προπόνηση όπως κάθε εβδομάδα, γνωρίζουμε την βαρύτητα του παιχνιδιού αλλά δεν είναι κάτι το οποίο μας αγχώνει καθώς θα παίξουμε το παιχνίδι που ξέρουμε δηλαδή δυνατά στην άμυνα και δημιουργικά και οργανωμένα στην επίθεση.