ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΡΜΗ (ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ) Η ΔΟΞΑ ΞΕΚΙΝΑ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΑΝΟΔΟΥ

 

  • Αναπροσαρμογή των πλάνων του προπονητή φέρνουν οι αποχωρήσεις Τζελίδη, Παπαδόπουλου και Πιρές
  • Δήλωση του Γ. Αποστολίδη για ενότητα και σωστή νοοτροπία
  • Θετικό το κλίμα στην ομάδα μετά το 3Χ3
  • «Κέρδισε» την εμπιστοσύνη το προπονητικό επιτελείο

 

Από το όμορφο προάστιο της Θέρμης Θεσσαλονίκης ξεκινά τις υποχρεώσεις της για το 2023 η Δόξα και πλέον οδεύοντας προς την ολοκλήρωση του α’ γύρου του πρωταθλήματος (8-2-2023), όλα τα παιχνίδια είναι κομβικά.

Το δεδομένο και οι υποχρεώσεις της κατηγορίας είναι άκρως απαιτητικές και η μέχρι τώρα παρουσία της Δόξας αφήνει περιθώρια ελπίδας και αισιοδοξίας μετά την αλλαγή προπονητή και το αγωνιστικό 3Χ3.

 

«Μεταγραφή» ο προπονητής Γιάννης Αποστολίδης

 

Είναι νέος, έχει όραμα, έχει παραστάσεις και η παρουσία του στη Δόξα ως α’ προπονητής ίσως να αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία. Ο λόγος για τον Γιάννη Αποστολίδη, που από βοηθός του Δερμιτζάκη στη Βέροια (πέρυσι), ήρθε η προσωπική του αναβάθμιση στους Μαυραετούς στη Γ’ Εθνική.

Τα νέα από τον σπουδαγμένο και στη ψυχολογία κ. Αποστολίδη λένε ότι «κέρδισε» τη ψήφο όλων στο ρόστερ της Δόξας με αμοιβαία εμπιστοσύνη.

 

Γ. Αποστολίδης: Ενότητα, σωστή νοοτροπία, ψυχολογία σε υψηλό επίπεδο

 

Ο προπονητής της Δόξας κ. Γιάννης Αποστολίδης, μιλώντας στην «Εργασία… συν… Αθλητισμός», για το παιχνίδι της προσεχούς Κυριακής στη Θέρμη, ανέφερε:

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι όπως όλα τα παιχνίδια της κατηγορίας. θα μελετήσουμε καλά τα πλεονεκτήματα αλλά και τα μειονεκτήματα του αντιπάλου για να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι. Είχαμε κάποιες αποχωρήσεις στο ρόστερ χωρίς να προλάβουμε ακόμη να καλύψουμε τα κενά, αλλά με την ενότητα και τη σωστή νοοτροπία που πλέον βλέπω να υπάρχει στην ομάδα αλλά και με τη ψυχολογία σε υψηλό επίπεδο θα πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

 

Στο κάδρο 1-2 μεταγραφικές κινήσεις

 

Σίγουρα την περίοδο των μεταγραφών του Γενάρη όλες οι ομάδες προγραμματίζουν κινήσεις ενίσχυσης. Έτσι και στη Δόξα η ενίσχυση είναι επιβεβλημένη, κυρίως μετά την αποχώρηση δύο ενδεκαδάτων παιχτών (Τζελίδη, Παπαδόπουλου και Πιρές). Τελευταία αποχώρηση αυτού του Ρικάρντο Πιρές, με τον οποίο ανακοινώθηκε η από κοινού διακοπή συνεργασίας με την ομάδα.

Βέβαια για τις μεταγραφές το οικονομικό είναι ο τελικός κριτής σε όλες τις κινήσεις και στη Δόξα η εμπιστοσύνη και η αξιοπρέπεια είναι οι κυρίαρχοι στόχοι και σκοποί.