Στον σταθμό του Μετρό στο Σύνταγμα ξεκίνησε η έκθεση τροφίμων και ποτών με τίτλο «ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΘΡΑΚΗ», τα εγκαίνια της οποίας πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης 3 Μαρτίου.

Πλήθος κόσμου επισκέφθηκε την πρώτη μέρα της έκθεσης μιας και το σημείο διεξαγωγής της είναι το πλέον πολυσύχναστο αφού από τον Σταθμό του Μετρό του Συντάγματος διέρχονται καθημερινά περίπου ένα εκατομμύριο άνθρωποι.

Η έκθεση τροφίμων και ποτών διοργανώνεται από τα 6 Επιμελητήρια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης μέσω του συλλογικού τους Οργάνου (Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο ΑΜΘ [ΠΕΣΥ]), με σκοπό να δώσουν «βήμα» σε επιχειρήσεις Αγροδιατροφής να προβάλλουν τα προϊόντα τους σε ένα ευρύ κοινό.

Στόχος της Έκθεσης είναι να φέρει τα προϊόντα που παράγονται και τυποποιούνται στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη στην καρδιά της Αθήνας, συστήνοντας τα στο ευρύ κοινό, αλλά και στο να δώσει μία ευκαιρία στους βορειοελλαδίτες παραγωγούς να απευθυνθούν σε μία μεγάλη αγορά.

Η έκθεση, η οποία έχει τη στήριξη της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, θα διαρκέσει έως και τη Δευτέρα 13 Μαρτίου και θα παραμείνει ανοικτή από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.