ΚΑΤΕΚΛΥΣΕ ΤΟ ΔΡΑΜΙΝΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ «Δ. ΚΡΑΧΤΙΔΗΣ»

 

 

Φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ «Ανθρωπιάς και Αλληλεγγύης» πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 11 Δεκεμβρίου 2018, στο κλειστό «Δ. Κραχτίδης» με σκοπό την οικονομική ενίσχυση μιας οικογένειας συμπολιτών μας, της οποίας το πέντε μηνών μοναδικό ανήλικο τέκνο τους αντιμετωπίζει εκ γεννηθείς σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα και υποβάλλεται σε αλλεπάλληλες χειρουργικές επεμβάσεις.

Στον αγώνα αντιμέτωπες ήταν η ομάδα των Παλαιμάχων του ΚΑΟΔ και η ομάδα της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών IPA Δράμας, στην οποία και συμμετείχαν και οι δύο θρύλοι του Ελληνικού και Ευρωπαϊκού Μπάσκετ Δημήτρης Διαμαντίδης και Φραγκίσκος Αλβέρτης. Επίσης, πραγματοποιήθηκαν και αγώνες μεταξύ τμημάτων των Ακαδημιών ομάδων καλαθοσφαίρισης του Νομού Δράμας.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την Τοπική Δράμας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (I.P.A.) και έτυχε μεγάλης ανταπόκρισης από τον κόσμο της Δράμας, ο οποίος κατέκλυσε το κλειστό «Δ. Κραχτίδης». Τα παιδιά κάθε ηλικίας είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τους δύο  παίκτες σύμβολα του ελληνικού αθλητισμού, να φωτογραφηθούν μαζί τους και να πάρουν αυτόγραφα.