Στο δελτίο τύπου της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας σχετικά με την εβδομαδιαία δραστηριότητα του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ. Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ αναφέρεται επί λέξει, μεταξύ άλλων:

“Κυριακή 27 Μαρτίου: Απηύθυνε χαιρετισμό, στην Τελετή Αποκαλυπτηρίων από τον Δήμαρχο Προσοτσάνης κ. Θεόδωρο Αθανασιάδη και τον Πρόεδρο της Κοινότητας Πετρούσας κ. Αθανάσιο Μάττα, της προτομής του τοπικού ευεργέτη Πετρούσας κ. Γεώργιου Γιαννίκη, στην Κοινότητα Πετρούσας”.

Όπως μπορούν να επιβεβαιώσουν οι περίπου 100 παριστάμενοι οι οποίοι παραβρέθηκαν στη συγκεκριμένη τελετή ο κ. Παπαεμμανουήλ ΟΥΔΕΠΟΤΕ απεύθυνε χαιρετισμό, αλλά απλώς παρακολούθησε την τελετή. Στην εκδήλωση μίλησαν ο Δήμαρχος Προσοτσάνης κ. Θόδωρος Αθανασιάδης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Πετρούσας κ. Αθανάσιος Μάττας και ο κ. Δημήτρης Γιαννίκης, γιος του ευεργέτη Γεωργίου Γιαννίκη.

Δείτε αυτούσιο το δελτίο τύπου της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας: ΔΕΛΤΙΟ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑΣ 21 27 ΜΑΡΤΙΟΥ

Μετά τη δημοσίευση της παρούσας ανάρτησης είναι βέβαιο ότι θα εκδοθεί ορθή επανάληψη του δελτίου τύπου, όμως αυτό σε καμία περίπτωση δεν αναιρεί το γεγονός ότι ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας διέσπειρε fake news σχετικά με τη δραστηριότητά του. Για αυτό και οφείλει να ζητήσει συγγνώμη από τους πολίτες…

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ (UPDATE)