ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΡΑΜΑΣ

 

Τις ημέρες αυτές εκτελείται από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας και αναμένεται να ολοκληρωθεί το επόμενο διάστημα, το έργο με τίτλο «Βελτίωση – Ασφαλτόστρωση της οδού από διασταύρωση της Ε.Ο. Προσοτσάνης-Μικρόπολης προς Γραμμένη», προϋπολογισμού 150.000,00 Ευρώ.

Το ως άνω έργο κρίθηκε αναγκαίο καθώς αποσκοπεί στη επούλωση φθορών στο υπάρχον οδόστρωμα, το οποίο λόγω της παλαιότητας έχει υποστεί φθορές, με άμεσο κίνδυνο στην ασφάλεια των διερχομένων αυτοκινήτων.

Οι εργασίες βελτίωσης περιλαμβάνουν την κατασκευή στρώσης κυκλοφορίας με διάστρωση ισοπεδωτικής στρώσης όπου απαιτείται, καθώς και τη διαγράμμιση όλου του μήκους.

Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Γεώργιος Παπαδόπουλος, κατά την επίβλεψη των εκτελεσθέντων εργασιών, δήλωσε: «Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στον πρώην Περιφερειακό Σύμβουλο και Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος, Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστο Λιθηρόπουλο της Περιφέρειάς μας, για την πρωτοβουλία και τη συμβολή του στη δρομολόγηση του ως άνω έργου».