Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ, το χρονικό διάστημα από Δευτέρα 16 Ιανουαρίου έως και Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023, είχε την ακόλουθη δραστηριότητα:

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου: Παρευρέθηκε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δράμας κ. Δωρόθεο, της διοίκησης και των εργαζομένων του Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Δράμας «ΔΡΑΣΗ», στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δημαρχείου Δράμας.

Τρίτη 17 Ιανουαρίου: Είχε συνάντηση ουσίας, στο γραφείο του, στο Διοικητήριο, με την Πρόεδρο της Εταιρείας Alzheimer Δράμας κα Χρύσα Γοριδάρη και μέλη του Δ.Σ., για τα θέματα του Συλλόγου και τα προβλήματα των ατόμων που αντιμετωπίζουν προβλήματα μνήμης και των οικογενειών τους.

Είχε συνάντηση εργασίας, στο γραφείο του στο Διοικητήριο Δράμας, με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Κλασικού Αθλητισμού Δράμας (Σ.Κ.Α.Δ.) κ. Στυλιανό Κουρομιχελάκη και τους προπονητές, όπου συζητήθηκαν τρόποι που η Αντιπεριφέρεια Δράμας μπορεί να συνδράμει στο έργο του Συλλόγου.

Μαζί με υπηρεσιακούς παράγοντες και με πρωτοβουλία του, ο Αντιπεριφερειάρχης προχώρησε στην αφαίρεση των μπαρών από τα δύο πάρκινγκ του Διοικητηρίου, τα οποία χρησιμοποιούνταν από τους υπαλλήλους της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας και τα απέδωσε προς ελεύθερη χρήση για όλους τους πολίτες.

Παρευρέθηκε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Δράμας, από την Προϊσταμένη της Διεύθυνσης κα. Νίκη Κεφαλίδου, στα γραφεία της υπηρεσίας.

Παρευρέθηκε στα προεόρτια του εθίμου στα Αναστενάρια Μαυρολεύκης.

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου: Παρευρέθηκε, μαζί με τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης κ. Χρήστο Μέτιο, στην Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Δράμας κ. Δωροθέου, στους Παραδοσιακούς χορούς και στη διανομή του κουρμπανιού, στο πλαίσιο των διήμερων πανηγυρικών εκδηλώσεων προς τιμήν του Αγίου Αθανασίου, στο Καλαμπάκι Δήμου Δοξάτου Ν.Δράμας.

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου: Είχε συνάντηση ουσίας, με τον πρόεδρο του Συλλόγου Βετεράνων Χειροσφαίρισης Δράμας κ. Στέφανο Χατζηνικολάου και λοιπά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, για θέματα του Συλλόγου.

Συντόνισε σύσκεψη, κατόπιν πρωτοβουλίας του, στην Αίθουσα Αυτοδιοίκησης της Π.Ε. Δράμας, με τους Βουλευτές του Νομού Κωνσταντίνο Μπλούχο, Θεόφιλο Ξανθόπουλο και Χαρά Κεφαλίδου, του Δήμαρχο Δράμας κ. Χριστόδουλο Μαμσάκο, τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Μιχάλη Τάσσου και υπηρεσιακούς παράγοντες, για το θέμα που έχει προκύψει με την λαϊκή αγορά των παραγωγών του Σαββάτου.

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου: Συμμετείχε ως μέλος στην 1η έκτακτη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας -Θράκης

Είχε συνάντηση στο γραφείο του, στο Διοικητήριο Δράμας, με τον Πρόεδρο της Λέσχης Εκτροφέων Καναρινιών & Αγριοπουλιών Νομού Δράμας κ. Μιχάλη Γρηγοριάδη, τον οποίο και συνεχάρη για τη διάκριση του σε πανευρωπαϊκό διαγωνισμό, ενώ σχεδιάστηκαν και προγραμματίστηκαν κοινές δράσεις.

Βράβευσε τον Ολυμπιονίκη Δραμινό αθλητή Κώστα Δουβαλίδη, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Αθλητικού Συλλόγου TAEKWONDO «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ» ΔΡΑΜΑΣ, στον Άγιο Αθανάσιο σε γνωστό κέντρο εστίασης.

Παρευρέθηκε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Οδοντιάτρων Ν. Δράμας, που έγινε σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης.

Σάββατο 14 Ιανουαρίου: Απηύθυνε χαιρετισμό στην Ενημερωτική επιστημονική Ημερίδα για τον Σακχαρώδη Διαβήτη, που διοργάνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων – Συλλόγων Ατόμων Με Σακχαρώδη Διαβητή, στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δημαρχείου Δράμας.

Παρευρέθηκε στην κοπή της βασιλόπιτας του Ποντιακού Πολιτιστικού Συλλόγου Σιταγρών και του Αθλητικού Γυμναστικού Ερασιτεχνικού Συλλόγου «ΔΟΞΑ».

Παρευρέθηκε στην πρωτοχρονιάτικη κοπή της Βασιλόπιτας του Κατηχητικού Σχολείου της ενορίας του Αγίου Χρυσοστόμου Σμύρνης στη Δράμα, η οποία έγινε με πρωτοβουλία του Αρχιμανδρίτη Γεράσιμου Βλατίτση. Την πρωτοχρονιάτικη αυτή γιορτή ετοίμασαν τα παιδιά με κάλαντα και τραγούδια που αποδόθηκαν με τη συνοδεία παραδοσιακών οργάνων. Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Μητροπολίτης Δράμας κ.κ. Δωρόθεος, ο οποίος μίλησε για την ιστορία της Βασιλόπιτας και την καθιέρωσή της και ευχήθηκε προς όλους και ιδιαιτέρως προς τα παιδιά που κατέκλεισαν την Εκκλησία.

Παρευρέθηκε στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας-Λαϊκό-Ποντιακό Γλέντι του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Καλαμώνα «Οι Τραντέλληνες», σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στη Δράμα.

Κυριακή 15 Ιανουαρίου: Απηύθυνε χαιρετισμό στην εκδήλωση Κοπής της Βασιλόπιτας του Επιμελητηρίου Δράμας, στην αίθουσα του Ξενοδοχείου KOUROS στην Δράμα, παρουσία της επιχειρηματικής κοινότητας και της τοπικής πολιτικής ηγεσίας. Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δράμας κ.κ. Δωρόθεος.

Παρευρέθηκε και χαιρέτησε στην εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας και των 20 χρόνων λειτουργίας του Αθλητικού Συλλόγου «ΔΡΑΜΑ 1986» HANDBALL-SWIMMING στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δημαρχείου Δράμας.