Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ, το χρονικό διάστημα από Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022 έως και Κυριακή 6 Νοεμβρίου, είχε την ακόλουθη δραστηριότητα:

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου: Συμμετείχε, με τηλεδιάσκεψη, στη σύσκεψη του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Παρανεστίου, σχετικά με την αντιμετώπιση προβλημάτων από χιονοπτώσεις-πλημμύρες και τη σεισμική προστασία, υπό την Προεδρία και τον Συντονισμό του Δημάρχου Παρανεστίου κ. Αναστάσιου Καγιάογλου.

Συμμετείχε στην 13η Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Α.Μ.Θ., στην Αίθουσα Συνεδριάσεων «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ» της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, στην Κομοτηνή.

Τρίτη 1 Νοεμβρίου: Παρευρέθηκε στο Προσκύνημα στον πανηγυρίζοντα μοναδικό στον κόσμο Ιερό Ναό του Αγίου Δαβίδ του Μεγάλου Κομνηνού, του τελευταίου Αυτοκράτορα της Τραπεζούντας, στα Κουδούνια του Δήμου Δράμας.

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου: Βράβευσε τον Χρυσό Βαλκανιονίκη Πρωταθλητή της Ελληνορωμαϊκής Πάλης Νικόλαο Γιαγκουνίδη, παρουσία του πατέρα του και προπονητή του κ. Θεόδωρου Γιαγκουνίδη και τους συνεχάρη για την πρόσφατη επιτυχία τους στο Βουκουρέστι.

Υποδέχτηκε στο γραφείο του, στο Διοικητήριο Δράμας τον Δήμαρχο Ξάνθης και Πρόεδρο της ΔΙ.Α.Α.ΜΑ.Θ κ. Μανώλη Τσέπελη. Στη συνάντηση, συζητήθηκε το μείζον θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων, καθώς και της τουριστικής ανάπτυξης των όμορων νομών Δράμας και Ξάνθης.

Παρευρέθηκε στην εκδήλωση – ομιλία της Ιστορικού Μάρως Ευθυμίου, με τίτλο «Η Ελλάδα και ο κόσμος τις παραμονές του Μικρασιατικού Εγχειρήματος» που πραγματοποιήθηκε, στο Αμφιθέατρο του Διοικητηρίου και διοργανώθηκε από τον Παμμικρασιατικό Σύλλογο Δράμας «Ο Άγιος Χρυσόστομος», ενόψει της συμπλήρωσης 100 χρόνων από την Μικρασιατική Καταστροφή.

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου: Είχε συνάντηση ουσίας με τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Πύργων, κ. Παντελή Τσάνη και μέλη του Δ.Σ., όπου συζητήθηκαν τρέχοντα πολιτιστικά θέματα.

Υποδέχτηκε στο γραφείο του, στο Διοικητήριο Δράμας, τον Πρόεδρο της Αερολέσχης «Αίολος», κ. Δημήτριο Κεοσογλίδη, όπου συζητήθηκαν θέματα της Λέσχης.

Πέμπτη 3 και Παρασκευή 4 Νοεμβρίου: Συμμετείχε στις θρησκευτικές-λατρευτικές εκδηλώσεις στη μνήμη του αντιλήπτορα και φρουρού της Δράμας, Αγίου Γεωργίου του Καρσλίδη, στο Μοναστήρι που ο ίδιος ίδρυσε στη Σίψα (Ταξιάρχες) Δράμας το 1930, όταν ήρθε στην Ελλάδα από την Αργυρούπολη του Πόντου.

Σάββατο 5 Νοεμβρίου: Παρευρέθηκε στη «Γιορτή Τσίπουρου», στην Καλή Βρύση του Δήμου Προσοτσάνης, που συνδιοργανώθηκε από τον Δήμο Προσοτσάνης, την Κοινότητα Καλής Βρύσης και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καλής Βρύσης.

Κυριακή 6 Νοεμβρίου: Παρευρέθηκε στην εκδήλωση με τίτλο «Διαχείριση Κρίσεων», που πραγματοποιήθηκε από τον αθλητικό σύλλογο Taekwondo Απόλλων Δράμας, στο Αμφιθέατρο του Διοικητηρίου Δράμας, στο πλαίσιο της «ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ 2022», που διοργάνωσε η Περιφερειακή Ενότητα Δράμας/Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.