Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Γρηγόριος Παπαεμμανουήλ, την εβδομάδα από Παρασκευή 7 Ιανουαρίου έως Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022 είχε την ακόλουθη δραστηριότητα:

-Παρασκευή 7 Ιανουαρίου: Συμμετείχε σε Τηλεδιάσκεψη με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού αρμόδιο για θέματα Σύγχρονου Πολιτισμού κ. Νικόλα Γιατρομανωλάκη.

Επισκέφθηκε το Δημαρχείο Κ. Νευροκοπίου για να ευχηθεί Χρόνια Πολλά στον Δήμαρχο κ. Ιωάννη Κυριακίδη. Στη συνέχεια επισκέφθηκε το Τελωνείο Εξοχής όπου είχε ενημέρωση από υπηρεσιακούς παράγοντες. Η επίσκεψη στο Λεκανοπέδιο του Κ. Νευροκοπίου ολοκληρώθηκε στην Κ. Βροντού όπου ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο του Τ.Ο.Ε.Β. Κ. Νευροκοπίου κ. Νεκτάριο Χατζηλαζαρίδη και τον Πρόεδρο της Κοινότητας Κ. Βροντού κ. Κυριάκο Καρυπίδη για τις καταστροφές που προκάλεσε στην περιοχή η πρόσφατη κακοκαιρία. Παρών στις συναντήσεις αυτές ήταν και ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Α.Μ.Θ. κ. Χρήστος Παπαθεοδώρου.

-Δευτέρα 10 Ιανουαρίου: Επισκέφθηκε τη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Π.Ε. Δράμας στον Μυλοπόταμο Δράμας, όπου συναντήθηκε με τη Διεύθυνση και τους υπαλλήλους και ενημερώθηκε για τα τρέχοντα προβλήματα της Υπηρεσίας.

Είχε συνάντηση εργασίας στο γραφείο του στο Διοικητήριο Δράμας με τον Πρόεδρο της Κοινότητας Παρανεστίου κ. Γεώργιο Λουκανίδη, για τρέχοντα τοπικά θέματα

-Τρίτη 11 Ιανουαρίου: Είχε συνάντηση εργασίας, στο γραφείο του, στο Διοικητήριο Δράμας, με τον Διοικητή Λόχου Εφοδιασμού Μεταφορών Ταγματάρχη Ιωσήφ Κάζο.

-Τετάρτη 12 Ιανουαρίου: Δέχθηκε στο γραφείο του, στο Διοικητήριο Δράμας, τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα, όπου ακολούθησε σύσκεψη με αυτοδιοικητικούς και τοπικούς φορείς

-Πέμπτη 13 Ιανουαρίου: Είχε εθιμοτυπική συνάντηση στο γραφείο του στο Διοικητήριο Δράμας για θέματα κοινού ενδιαφέροντος με τον Αστυνομικό Διευθυντή Δράμας Αθανάσιο Σέρτη, ο οποίος συνοδευόταν από τον Αστυνομικό Υποδιευθυντή Αντώνιο Καπελλάκη

-Παρασκευή 14 Ιανουαρίου: Είχε εθιμοτυπικές συναντήσεις στο γραφείο στο Διοικητήριο Δράμας για θέματα κοινού ενδιαφέροντος με τον Ανώτατο Διοικητή Φρουράς Δράμας Αντισυνταγματάρχη Δημοσθένη Τσαπράζη και τον Διοικητή Ε’ Μοίρας Καταδρομών Αντισυνταγματάρχη Ηρακλή Κοσκερίδη, καθώς και με τον Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Δράμας Πύραρχο Παναγιώτη Τιάγκο και τον Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δράμας Αντιπύραρχο Δανιήλ Στούπα.

Απηύθυνε χαιρετισμό κατά την έναρξη του τριημέρου σεμιναρίου – επιμόρφωση για τους διευθυντές σχολικών μονάδων και τους εκπαιδευτικούς, με θέμα «Διαπολιτισμική Διαχείριση στις Σχολικές Μονάδες της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης», το οποίο έλαβε χώρα στο ΕΠΑ.Λ. Δράμας.