ΔΗΜΤΟ ΔΡΑΜΑΣ Ν.Δ.

 

Ενημερώνουμε τους πολίτες της Δράμας ότι για τις 13 Μαΐου τρέχοντος έτους δρομολογούνται εσωκομματικές εκλογές από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας για την πλήρωση εκλόγιμων θέσεων στις Νομαρχιακές και Τοπικές Οργανώσεις ανά τη χώρα. Οι εκλογές αυτές είναι πολύ κρίσιμες γιατί θα δημιουργήσουν εκ νέου τα κομματικά όργανα που θα οδηγήσουν το κόμμα στις επικείμενες κρισιμότατες εκλογές, οι οποίες αναμένονται ανά πάσα στιγμή, αλλά το αργότερο θα γίνουν του χρόνου το μήνα Μάιο.

Για το θέμα αυτό είχαμε σύσκεψη στα γραφεία μας της ΔΗΜΤΟ την περασμένη Τετάρτη 14 Μαρτίου όπου παραβρέθηκαν οι πρώην πρόεδροι ΝΟΔΕ Δράμας κ.κ. Αρναουτόπουλος Τάσος και Καλογήρου Φώτης. Και οι δύο προαναφερθέντες κύριοι τόνισαν με κάθε τρόπο την καίρια σημασία της καλής λειτουργίας των κομματικών οργάνων, καλή λειτουργία που συχνότατα δεν είναι αυτό που παρατηρήσαμε και παρατηρούμε στο Νομό μας. Τα κομματικά όργανα πρέπει να λειτουργούνε δημοκρατικά και καταστατικά και να είναι υπεράνω προσώπων. Πρέπει να είναι σε άμεση και αποτελεσματική επικοινωνία με τα κεντρικότερα όργανα του κόμματος. Επίσης πρέπει να προσελκυστούν σε αυτά πολλοί νέοι άνθρωποι για να συμμετέχουν στις κομματικές διαδικασίες και στη χάραξη και διεξαγωγή της πολιτικής από το κόμμα, γιατί αυτοί θα είναι το μέλλον της χώρας. Άντρες και γυναίκες, αγόρια και κορίτσια πρέπει να ασχοληθούν με ενδιαφέρον και με νέες ιδέες και νοοτροπία με την πολιτική.

Ως προς τις επικείμενες εκλογές αυτή τη στιγμή το καταστατικό προβλέπει ότι για να ψηφίσει κάποιος πρέπει να είναι μέλος του κόμματος, δηλαδή να έχει την κάρτα κόμματος. Μπορεί κάποιος να την αποκτήσει αυτήν με κόστος 12 € το χρόνο (1 € το μήνα) ή με 30 € για τρία χρόνια τηλεφωνώντας στο 2109444222.

Παρακαλούμε όλους τους πολίτες που επιθυμούν να εκδώσουν κάρτα μέλους και να συμμετέχουν στις εκλογές, είτε ως απλοί ψηφοφόροι είτε και ως υποψήφιοι! (Υπάρχει βέβαια, σαν σκέψη και πρόταση, και η περίπτωση, την οποία εμείς ως τοπική οργάνωση προωθούμε στο κόμμα, για να ψηφίσει κάποιος να μπορεί να πληρώσει ένα μικρό αντίτιμο την ημέρα και στον τόπο των εκλογών, όπως έγινε και με την εκλογή Προέδρου του κόμματος. Αυτό θα διευκολύνει πάρα πολλούς δυνητικούς ψηφοφόρους να προσέλθουν στην διαδικασία. Αλλά σε κάθε περίπτωση θα ήταν καλό όποιος ενδιαφέρεται να αποκτήσει την κάρτα μέλους).

 

Ο Πρόεδρος

Γεωργιάδης Ελευθέριος

Για το Γραφείο Τύπου

Γκαρέλας Κωνσταντίνος