ΑΡΘΡΟ

Του Captain Νικόλαου Κ. Μεταξά

ATPL

AIRLINE PILOT

B737NG AIRBUS 320

 

  • «Αν είσουν ως τα κόκκαλα ραγιάς και σάπιος, δεν θάσουν τώρα σκοτωμένος, αλλά “κάποιος”» (Κ. Βάρναλης)
  • Είναι η ηλιθιότητα προϋπόθεση του πατριωτισμού;
  • Ο Ελληνάρας με το κούφιο νταηλίκι
  • «χέσαιτο γαρ ει μαχαίσετο: έτσι και μαχότανε σίγουρα θα χεζότανε;» (Αριστοφάνους Ιππείς)
  • Πού είναι ο καθαρός μεγαλωμένος με ιδανικά Έλληνας;

 

 

Το κείμενο αυτό αποτελεί μια κραυγή οργής και αγανάκτησης για μια πολιτεία αδιάφορη και εχθρική προς τον πολίτη, που τον θεωρεί καλό μόνο ως παραγωγική μηχανή και προϊόν προς εκμετάλλευση. Μια πολιτεία που τον πολίτη τον θέλει σχεδόν αγράμματο, ώστε να τον χειραγωγεί. Μια πολιτεία που επιζητεί να μας καταστήσει όλους ενεργούμενα και μαζανθρώπους, εύκολη λεία στους λίγους με την πολλή δύναμη, που αποτελούν το γνωστό κατεστημένο.

Επίσης, ασκεί πολεμική κριτική στους πολιτικατζήδες και την πολιτικατζήδικη πολιτική που ασκούν στις μέρες μας. Δεν στοχεύει στην ταπείνωση και τον ευτελισμό των πολιτικών και της πολιτικής. Αντίθετα, οργισμένος λόγος είναι για την έκλειψη του λόγου στην πολιτική του πολιτικαντισμού, στην «πολιτική» της διαφθοράς, της διαπλοκής και της ανυποληψίας. Οργισμένη διαμαρτυρία εκφράζει, γιατί κατάντησαν την πολιτική και έχουν καταστεί οι πολιτικοί (οι περισσότεροι) εκφυλισμένο διαχειριστικό εργαλείο και όργανο των κελευσμάτων της νέας τάξης πραγμάτων, αδιαφορούντες για το βδελυρό έργο που επιτελούν.

Όσοι κι αν ήσαν, 140.000 ή 1,5 εκατομμύριο, μίλησαν. Και όλοι οι υπόλοιποι, καναπεδιασμένοι τηλεπυροβολημένοι, άκουσαν, ανάλογα με ό,τι ήθελε ο καθένας ν’ ακούσει και ανάλογα με ό,τι του σέρβιραν γυάλινα ΜΜΕ: Μέσα Μαζικής Εγκεφαλομαλάκυνσης.

Είναι επιστημονικά επιβεβαιωμένο ότι η σκέψη, η φαντασία, το συναίσθημα και η πρόθεση λειτουργούν σε κυτταρικό επίπεδο, επηρεάζοντας το ίδιο το DNA και κατά συνέπεια τη ζωή μας.

Ο «καθαρός» Έλληνας…

…ξέρει ότι έχει διαφορετικό DNA από τους υπόλοιπους ανθρώπους. Μην κάνετε ότι απορείτε… το ξέρετε! Και αν όχι, ψάξτε το και θα εκπλαγείτε! Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι τον καθιστά καλύτερο, αλλά σίγουρα τον κάνει διαφορετικό!

…ξέρει καλά ότι το «Έλληνας» κατά βάση δεν είναι όνομα ουσιαστικό, αλλά επίθετο ανθρώπων…

γνωρίζει ότι είναι απόγονος των αρχαίων Ελλήνων που έδωσαν τα πάντα, σε κάθε τομέα και σε κάθε επίπεδο στην ανθρωπότητα. Το ξέρει! Και αν δεν έχει τις γνώσεις, του το επιβεβαιώνει το ΕΙΝΑΙ του! Του το επιβεβαιώνουν (έστω και αν ουσιαστικά είναι περιττό) σοβαρές πανεπιστημιακές μελέτες που παρουσιάζονται με ιδιαίτερη φειδώ, αφού οι Επικυρίαρχοι και εσείς, τα έμμισθα υποχείριά τους, προσπαθείτε λυσσασμένα να τον πείσετε ότι δεν έχει γονιδιακή σχέση με τους προγόνους του.

…γελάει με την καραμέλα σας περί «ισότητας όλων των ανθρώπων», γιατί απλά γνωρίζει ότι είναι ίσος με όλους τους ανθρώπους στη γη, απέναντι στη φύση, στον Θεό, στους Θεούς, στο σύμπαν… Ξέρει ότι είναι ίσος, αλλά όχι όμοιος… ξέρει ότι είναι διαφορετικός!

…γνωρίζει ότι σε γήινο επίπεδο η Πατρίδα του είναι μία χώρα από τις τόσες του πλανήτη, αλλά ξέρει καλά ότι αυτή (είτε αρέσει είτε όχι), βρίσκεται στην κορυφή του κόσμου, έχοντας προσφέρει τα πάντα στην παγκόσμια υπόθεση, σε αντίθεση με τις περισσότερες χώρες που δεν έχουν προσφέρει απολύτως τίποτα.

…ξέρει ότι για να έχει υπόσταση οποιαδήποτε διεθνής συνθήκη ή οργανισμός, είναι επιβεβλημένο από κάποια «Δύναμη» να υπάρχει ελληνική υπογραφή! Αυτός είναι ο λόγος (κι ας μην τον ξέρετε οι περισσότεροι) για τον οποίο η Ελλάδα είναι ιδρυτικό μέλος σε κάθε διεθνή οργανισμό… από τον ΟΗΕ μέχρι το ΔΝΤ και το CERN! Ξέρει ότι αυτός είναι ο ανεξήγητος λόγος για τον οποίο μόλις «βήξει» η μικρή, «αμελητέα» και «καταχρεωμένη» Πατρίδα του, ταρακουνιέται ο πλανήτης!

Για την υποτιθέμενη «κρίση», ο «καθαρός» Έλληνας…

…δεν είναι ανοιχτός στην προπαγάνδα σας, γιατί σ’ ένα βαθμό έχει φυσική προστασία απ’ αυτήν

…ξέρει το σχέδιό που εκτελείτε… κι αν δεν το ξέρει, το νιώθει στο είναι του

…ξέρει ότι η «κρίση» που στήσατε δεν είναι θέμα χρημάτων, αλλά ότι το οικονομικό είναι απλά ένα ισχυρό όπλο που χρησιμοποιείτε μεταξύ άλλων για να τον αφανίσετε μέσω της υπογεννητικότητας, της μετανάστευσης κλπ. κλπ.

…ξέρει ότι το «χρέος» είναι σχεδόν ολοκληρωτικά εικονικό. Ξέρει ότι εάν ήταν πραγματικό θα ήταν παράνομο, απεχθές κλπ, αφού έχει αποπληρώσει αρκετές φορές μέχρι σήμερα το κεφάλαιο. Ξέρει ότι εάν ήταν και πραγματικό και νόμιμο, θα ήταν αστείο αφού το «Μεγάλο Δουκάτο του Λουξεμβούργου», το κράτος – γκαρσονιέρα, έχει μεγαλύτερο χρέος από την πατρίδα του. Και τέλος ξέρει ότι η μόνη ειλικρινής φράση που ειπώθηκε από χείλη Πρωθυπουργού ήταν το… «Λεφτά υπάρχουν», αφού η Ελλάδα σύμφωνα με διάφορες πληροφορίες, φαίνεται να έχει στον λογαριασμό της στον ΟΗΕ, αρκετά κρυμμένα τρισεκατομμύρια…

Να θυμάστε όμως ότι ο «καθαρός» Έλληνας…

…ξέρει ότι δέχεται ολομέτωπη επίθεση σε σωματικό, ψυχικό και πνευματικό επίπεδο

…ξέρει ότι προσπαθείτε να διαγράψετε την ιστορία του, να διαστρεβλώσετε την γλώσσα του και να διασαλεύσετε το λογικό του

…ξέρει ότι προσπαθείτε με κάθε τρόπο να τον εκφυλίσετε, να τον μεταλλάξετε και να τον χειραγωγήσετε

Αλλά…

…ξέρει επίσης καλά ότι όσο υπάρχει αυτός, το σχέδιό των Επικυρίαρχων (και αφεντικών σας) για κυριαρχία στον πλανήτη, θα παραμείνει ευσεβής πόθος

…ξέρει καλά. πως όταν κάποιοι «Έλληνες» ή Ευρωπαίοι «μεγαλοσχήμονες» κρατούντες του «κουνάτε το δάχτυλο», πίσω από την φαινομενική υποτίμηση, απαξίωση και εκφοβισμό, κρύβεται ένας μεγάλος φόβος. Ξέρει καλά πως πίσω απ’ το βλοσυρό σας ύφος και το δάχτυλο που κραδαίνετε απειλητικά, βρίσκεται ο τρόμος σας μην πάρει σάρκα και οστά ο μεγαλύτερος εφιάλτης σας… Ωστόσο δύστυχοι, ελπίζετε στο ανέφικτο. Ελπίζετε ότι δεν θα εφαρμοσθεί ο απαράβατος Συμπαντικός Νόμος της Ανταπόδοσης… ελπίζετε ουτοπικά ότι δεν θα ισχύσει η νομοτέλεια ύβρις → άτη → νέμεσις → τίσις (και αν δεν ξέρετε τι είναι αυτό αγαπητοί «ταγοί» φροντίστε να το μάθετε όσο ίσως να υπάρχει ακόμα λίγος χρόνος)

…ξέρει καλά την υπόσχεση του Απόλλωνα κι ας του την έκρυψαν επί αιώνες!

…ξέρει καλά τι είπε ο Χριστός γι’ αυτόν και δεν παραπλανάται ούτε από όσα έβαλαν στο στόμα Του, ούτε από το σαθρό οικοδόμημα που έστησαν καπηλευόμενοι το Όνομα και τον Λόγο του οι «περιούσιοι»…

…ξέρει καλά ακόμα και τι είπε ο Μωάμεθ γι’ αυτόν και τι γράφει το Κοράνι για τους Έλληνες… κι ας το αποσιωπούν οι Ιμάμηδες

…ξέρει καλά τι λένε γι’ αυτόν οι Βουδιστές μοναχοί του Θιβέτ

…ξέρει καλά τι λένε γι’ αυτόν όσοι «γνωρίζουν»

Ο «καθαρός» Έλληνας ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ, ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ, ΝΙΩΘΕΙ… ΞΕΡΕΙ! Και γνωρίζοντας, περιμένει και ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ!

Η ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ …

«Είμαι δίκαιος… και σαν δίκαιος μισώ το άδικο. Σας έδειξα ότι μπορώ να περιμένω καρτερικά… ότι μπορώ να απαρνηθώ τον εγωισμό μου, ακόμα και την υπερηφάνεια μου… ότι μπορώ να ανεχθώ πολλά… ότι μπόρεσα να παραμένω σιωπηλός όσο σας έβλεπα (και συνεχίζω να σας βλέπω) να επιτίθεστε στους Έλληνες, στην πίστη μου, στην πατρίδα μου… αλλά προσέξτε! Υπάρχει ένα σημείο μηδενικής ανοχής που το έχετε ήδη πλησιάσει επικίνδυνα και γι’ αυτό νιώθω ηθικό μου χρέος να σας προειδοποιήσω…

Σε αυτό το σημείο που σχεδόν αγγίζετε, θα κυριαρχήσει το σκοτεινό κομμάτι του μυαλού μου και θα με μεταμορφώσει σε κάτι που δεν θέλετε να ξέρετε… σε κάτι που ούτε μπορείτε να φανταστείτε…

Κι όταν έρθει αυτή η ώρα, δεν θα υπάρξουν συμβιβαστικές σκέψεις… δεν θα υπάρξει καμία αναστολή ή πισωγύρισμα. Δεν θα υπάρξει ούτε έλεος, ούτε θλίψη για τις απώλειες. Το διαφορετικό DNA σας ή και οι προσωπικοί εκβιασμοί που δέχεστε από τα αφεντικά σας, δεν θα αποτελέσουν ελαφρυντικά. Θα είναι ένας ολοκληρωτικός πόλεμος… και επειδή ο πόλεμος είναι στην γ@μημένη την φύση μου αλλά όχι στην δική σας, τότε θα νιώσετε τι σημαίνει πόνος… τι σημαίνει τρόμος… τι σημαίνει κόλαση, γιατί ούτε οι επίγειοι ή οι «επουράνιοι» προστάτες σας θα μπορούν πια να σας βοηθήσουν

…Και ο χρόνος έχει επιταχυνθεί εφιαλτικά…

Όμως επειδή είμαι δίκαιος και «νομοταγής»… και επειδή ξέρω καλά τι σημαίνει πόλεμος, θέλω να περιμένω ακόμα λίγο έστω και απελπισμένος… Μη ξεγελαστείτε όμως και θεωρήσετε την σιωπή μου σαν αδυναμία… Μην εκλάβετε την αναμονή μου σαν υποταγή… κι αρχίστε να προσεύχεστε… και για σας και για μένα…».

ΟΧΙ!

Θα πολεμήσουμε. Γιατί το ξέρουμε πια. πως «Την φωτιά της δημιουργίας τη συντηρούν οι ανυπόταχτοι, οι ανικανοποίητοι, οι τυχοδιώκτες της ψυχής και του πνεύματος… Με την ψυχή γεμάτη κόσμους, χωρίς χαλινάρια ή παρωπίδες» (Γ. Θεοτοκάς)