Επιστολή διαμαρτυρίας προς τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Τάκη Θεοδωρικάκο, με θέμα «Νομοσχέδιο Μείωσης Ποσοστού Πολυτέκνων», απέστειλε ο Σύλλογος Πολυτέκνων Ν. Δράμας «Ο Άγιος Στυλιανός».

Στην επιστολή αναφέρονται τα εξής:

Αξιότιμε κ Υπουργέ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου διερμηνεύοντας τα συναισθήματα του συνόλου των Πολυτέκνων των Νομού Δράμας που αριθμεί δυόμιση (2.500) χιλιάδες πολύτεκνες οικογένειες με συνολικό αριθμό μελών δέκα πέντε (15.000) χιλιάδες, διαμαρτυρόμεθα εντονότατα για την απόφασή σας να προτείνεται στο σχέδιο νόμου προς ψήφιση την μείωση του ποσοστού προσλήψεων των πολυτέκνων από το 15% στο 10%, ενώ μας είχατε υποσχεθεί ότι θα το αυξήσετε στο 20%.

Σας πληροφορούμε ότι δεν σας επιτρέπουμε να συνεχίσετε μας εμπαίζεται διότι ενώ άλλα μας λέγατε άλλα πράττετε.

Σας ενημερώνουμε αυτή την φορά θα διατηρήσουμε την μνήμη μας και θα εισπράξετε την αγανάκτησή μας και την οργή της πολυτεκνικής κοινότητας στις κάλπες όποτε και εάν στηθούν.

Σας παρακαλούμε άμεσα να αποσύρετε τη διάταξη μείωσης του ποσοστού πρόσληψης των Πολυτέκνων στο προς ψήφιση σχεδίου νομού και να το αυξήσετε σε 20% όπως μας υποσχεθήκατε. Τα λόγια είναι περιττά χρειάζονται έργα, αυτή την περίοδο που η χώρα δέχεται δημογραφικό «πόλεμο».

Με εκτίμηση στο πρόσωπό σας και στο έργο σας.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

Νικόλαος Σμολοκτός

Ο Γενικός Γραμματέας.

Στάϊκος Αντώνιος