Η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού (ΔΕΗ) δημοσίευσε τρεις νέες προκηρύξεις με τις οποίες ανακοινώνει ότι προτίθεται να προσλάβει συνολικά 28 άτομα σε τρεις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.

Πρόκειται για θέσεις που βρίσκονται στην Αττική και συγκεκριμένα στο Λαύριο και στην Κερατέα, καθώς και στη Δράμα και στα Τρόπαια Αρκαδίας.

Κερατέα – Λαύριο

Η ΔΕΗ ανακοίνωσε την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 11 ατόμων, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Κλάδου ΑΗΣ Κερατέας-Λαυρίου, που εδρεύει στο Νομό Αττικής.

Οι θέσεις εργασίας αφορούν τα Τρόπαια Αρκαδίας και οι προσλήψεις θα υλοποιηθούν με συμβάσεις ορισμένου χρόνου, συνολικής διάρκειας 8 μηνών.

Οι ειδικότητες που ζητούνται αφορούν Μηχανολόγους Μηχανικούς, Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς και Ηλεκτροτεχνικούς Εγκαταστάσεων και Εξοπλισμών.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει την Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022.

Δείτε εδώ την προκήρυξη για την Κερατέα – Λαύριο

Τρόπαια Αρκαδίας

Η ΔΕΗ ανακοίνωσε την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 5 ατόμων, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Διεύθυνσης του ΥΗΣ Λάδωνα , που εδρεύει στο Νομό Αρκαδίας.

Οι θέσεις εργασίας αφορούν τα Τρόπαια Αρκαδίας και οι προσλήψεις θα υλοποιηθούν με συμβάσεις ορισμένου χρόνου, συνολικής διάρκειας 8 μηνών.

Οι ειδικότητες που ζητούνται αφορούν Μηχανολόγους Μηχανικούς, Υπαλλήλους Γραφείου, Ηλεκτροτεχνικούς και Καθαριστές.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει τη Δευτέρα, 23 Μαΐου 2022.

Δείτε εδώ την προκήρυξη για τα Τρόπαια Αρκαδίας

Δράμα – Συγκρότημα Νέστου

Η ΔΕΗ ανακοίνωσε την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 12 ατόμων, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Συγκροτήματος Νέστου, που εδρεύει στο δήμο Παρανεστίου του Νομού Δράμας

Οι προσλήψεις θα υλοποιηθούν με συμβάσεις ορισμένου χρόνου, συνολικής διάρκειας 8 μηνών.

Οι ειδικότητες που ζητούνται αφορούν Μηχανολόγους Μηχανικούς, Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς, Μηχανοτεχνικούς, Ηλεκτροτεχνικούς και Εργάτες.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει τη Δευτέρα, 30 Μαΐου 2022.

Δείτε εδώ την προκήρυξη για το Συγκρότημα Νέστου

Πηγή: proson.gr